The Mistapes Live EASTER EDITION + 3 course menu + Østers

Præsenteres af Evoo + The Mistapes

3 retters middag og livemusik i Kødbyen

Hvad sker der, når James Hetfield møder Britney Spears, løber ind i Lemmi Klimster og så begynder de alle sammen at danse Abba?

JT & The Mistapes sker: noget ikke ordinært, ikke ekstraordinært - bare ud af boksen. Så gammel som Elvis, så ung som en Disney tegnefilm. Hvis du er modig nok til at komme ind, har du ikke lyst til at gå igen.

JT & The Mistapes er et coverband fra København med et særligt koncept.... STOP IKKE MUSIKKEN!!! Vores mission er at spille 100 sange på 2 timer (et minut hver) uden stop... Det er et vidunderligt og vanvittigt medley med en cocktail af berømte og fascinerende sange, med pop, rock & roll, disco og festmusik fra de sidste seks årtier.

Lige før koncerten får du serveret følgende fantastiske 4 retters menu:

 

Menu

Fritto misto di verdure (stegt grøntsager) med aioli og chili crunch

Gnocchi with pesto, genovese style + Focaccia

Creme brulee

 

Billetter til vinmenuen købes separat, og vi reserverer en lille PÅSKEOVERRASKELSE til alle!

Vinmenu

San Giovanni Marta Passerina Spumante Brut
(Lys strågul i glasset med aromaer af friske pærer, hvide blomster og sprødt brød. På ganen er den let og frisk med en behagelig syre. Perfekt at servere ved en temperatur på 8° til forretter og aperitiffer.

Pietramore Trebbiano d'Abruzzo 2019
Gul med let gyldne refleksioner med en intens og vedvarende næse med duftende og frugtagtige noter, genkendelser af moden gul frugt. Ved at ilte i længere tid åbner vinen op med yderligere aromatiske urtetoner. en dejlig krop med god blødhed, tør, varm, krydret med god vedholdenhed og en urteagtig eftersmag. Balanceret og harmonisk.

Osvaldo Barberis Langhe Nebbiolo 2021
Helt lys orange-rød, gennemsigtig farve. Smigrende, intens, blomstret duft. I munden let og frisk med stor saftighed trods intensitet, afsluttende med legende frugtsyre og finkornet tannin, der afslører Piemonte som vinens oprindelse.

Et fantastisk flot bud på en Nebbiolo, der kan drikkes afkølet på en varm sommerdag – til frokost eller et glas tidligt om morgenen.

Menuen vil blive serveret fra 17:30 til 20:00 - kom i god tid!Adresse: Slagtehusgade 11A, 1715 København K

Læs mere på: https://www.evoo.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.