TIL MIDDAG MED LEONARDO DA VINCI
Præsenteres af Ristorante San Giorgio
den 19 og 21. november kl. 18:30 på Ristorante San Giorgio i København kombineres kultur og mad i en enestående begivenhed:
i anledning af Leonardo’s 500-årsdage - mens du lytter til levende renæssancemusik og smukke poesier - vil du nyde vil du nyde eksklusive retter inspireret af den italienske geni’s gastronomiske madkunst.g inspireret af den italienske geni’s gastronomiske madkunst.
Gæsterne bydes velkommen med en mousserende aperitif og en introduktion til renæssancens ingredienser og Leonardo da Vinci’s livlige interesse for gastronomi.
Chef-patron Achille Melis serverer fra 3 til 6 eksklusive retter med ingredienser og spændende opskrifter inspireret af Leonardo da Vinci’s italienske renæssancecuisine. Det er en hyldest fra den berømte sardiske kok til den store mester da Vinci.
Hver ret er parret med udsøgte italienske vine præsenteret af sommelier Isabella Grussu og ADRIAT Vinimport.
Sopranen Margherita Canu, ledsaget af Finn Hjarholt på lut, vil under middagen spille smuk og stemningsfuldt italiensk renæssancemusik.
Forfatter og poet Pablo Paolo Peretti reciterer eventyr og gossip om Leonardo da Vinci.
Aftenens renæssance-sorbet bliver præsenteret og serveret af den sardiske konditor Graziano Pranteddu.
••••••••••••••••••••
M E N Ù E N:
3 RETTERS MENÙ / 390 Dkk (reserveres/betales her på Madbillet)
ANTIPASTO - “FEMIET”
- Ål i sursødt
- Vildand-bryst med glasuret kvede
- Vagtel-æg i et rede med trufflet spinat
- Lamme-culotte med surt granatæble
- Svinehovedet terrine, glaskål og røgeæg
eller
FORRET
Pasta med veloursovs af broccoli og ansjoser
KØD eller FISK
Stuvet vildsvin all’antica ELLER havbass fillet
DESSERT
Skummende semifreddo torrone i citrusfrugter og mandelsuppe
----------------------------------
VINMENÙ /+300 Dkk (valgfri/betales på restauranten)
ANTIPASTO: Pietranera (Sangiovese) 2017 - Piaggia
eller/or
PASTA: Trebbiano di Spoletino Arnéto 2016 - Bellafonte
KØD/MEAT: Chianti Classico Gran Selezione Capannino 2016 - Tenuta di Bibbiano
eller/or
FISK/FISH: Verdicchio Podium 2016 - Garofoli
DESSERT: Birbet (Brachetto) - Negro
••••••••••••••••••••
6 RETTERS MENÙ / +60 Dkk (valgfrit/betales i restauranten):
APPETIZER
Kikærtesuppe
ANTIPASTO - “FEMIET”
- Ål i sursødt
- Vildand-bryst med glasuret kvede
- Vagtel-æg i et rede med trufflet spinat
- Lamme-culotte med surt granatæble
- Svinehovedet terrine, glaskål og røgeæg
FORRET
Pasta med veloursovs af broccoli og ansjoser
SORBETTO
Sa Carapigna af Graziano Pranteddu
KØD eller FISK
Stuvet vildsvin all’antica ELLER havbass fillet
DESSERT
Skummende semifreddo torrone i citrusfrugter og mandelsuppe
----------------------------
VINMENÙ / +360Dkk (valgfri/betales i restauranten)
APPETIZER: Franciacorta Brut n.v. - Ronco Calino
ANTIPASTO: Pietranera (Sangiovese) 2017 - Piaggia
PASTA: Trebbiano di Spoletino Arnéto 2016 - Bellafonte
KØD/MEAT: Chianti Classico Gran Selezione Capannino 2016 - Tenuta di Bibbiano
eller/or
FISK/FISH: Verdicchio Podium 2016 - Garofoli
DESSERT: Birbet (Brachetto) - Negro
••••••••••••••••••••
Ristorante San Giorgio er kåret som nummer 36 af de “bedste italienske restauranter i verden” af guiden 50 Top Italy 2019, og som den “bedste traditionelle italienske restaurant i København” af den berømte guide “Gambero Rosso.
Arrangementet er del af det italienske Ministerium og Ambassader‘s “The Week of Italian Cuisine in the World” og sponsoreret af INCANTOS, den sardinske kulturforening i København og ADRIAT Vinimport.
Adresse: RISTORANTE SAN GIORGIO • Rosenborggade 7 • 1130 København K • +45 71 34 18 25 • info@ristorantesangiorgio.dk • ristorantesangiorgio.dk