Timm Vladimirs Køkken præsenterer Folkekøkken & Late Night Cook Off

Præsenteres af Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken præsenterer Folkekøkken & Late Night Cook Off

Det kommer til at handle om ”Gensynsglæde” når vi den 27. august i Valby afholder årets første Late Night Cook Off med indledende Folkekøkken. Som altid er der begrænsede pladser til Folkekøkken fra 18.30 – 22.00, hvor vi byder på et brag af en menu og der ikke bliver sparet på noget. I skrivende stund er Timm & Kenneth i gang med at menu-udvikle og I kan godt glæde jer.

Når klokken slår op kl. 23.00 er vi klar til et kulinarisk show down mellem to superkokke når vi for første gang efter Coronaen kan invitere til LATE NIGHT COOK OFF.

Reglerne er enkle:

Late Night Cook Off er en kokkekamp mellem to professionelle kokke. Kokkene får tre hemmelige ingredienser og én time til at forvandle dem til minimum to retter. Hvorefter et dommerpanel vil kåre vinderen. Lyder det fedt? Det er det.

Men hvem er kokkene? Ja, I må desværre være lidt tålmodige endnu. Men vi garanterer to kæmpe kapaciteter på denne genåbning. Lige så snart aftalerne er lukkede, så melder vi alt ud.

Vi regner, som altid med at der bliver rift om pladserne, så kom i god tid – dørene til Late Night Cook Off åbnes kl. 21.30, hvor baren serverer masser af lækkert øl fra eget bryghus, skøn vin og masser af sublime sprøde cocktails. Husk at der altid er gratis entre.

Corona, Corona og atter Corona. Ingen kan spå om fremtiden, om afstande, om antal gæster, om kvadratermeterantal og om åbningstider. Vi krydser alt og glæder os til at se alle glade gæster i vores Valby afdeling – men som sagt, kan tingene ændre sig, hvis Coronaen for alvor gør sit indtog igen.

Vi er klar til at holde et brag af en fest – Vi Ses!

Bemærk prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

I skrivende stund er Timm & Kenneth i gang med at menu-udvikle og I kan godt glæde jerAdresse: Tim Vladimirs Køkken, Skolegade 19, 2500 Valby

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

fredag 27. aug. 2021 kl. 18:30 - 22:00
á 785,00 kr.
+ 21,00 kr.