Tina og Ruben Scheftelowitz - Danmarks ukronede salatdronning&søn sætter kog under Kulhuse

Præsenteres af Kulhuse Koger - Sommer pop up middag på Kulhuse Kro

Hvis vi siger Suveræne Salater og Brilliante Buffetter - så siger du, Tina Scheftelowitz, den ene af de to kvinder, som har lavet én af de mest solgte kogebogsserier i Danmark. Siden er der løbet rigtigt meget mad igennem Tinas hænder, og hun har fået sin søn Ruben med på planteholdet. Det er 30 års fokus på at skabe stor velsmag og fantastisk sprød, cremet, blød, fast, varm og kold grøn mad, som på denne aften strømmer ud af køkkenet og ned på din tallerken. Det bliver en fællesskabsorienteret aften i sikker corona-afstand, og mon ikke også der falder en anekdote eller to ud af pufærmerne på Tina, om hendes grøntsagsliv, som også er dit?

Du får 5 retter mad, som alle er vegetariske og lavet af Hornsherreds friskeste sæsonvarer inklusive en masse krydderurter. Du bliver både mæt og godt underholdt – tag alle dine bedste venner og familien med.

Prisen på aftenens menu er excl. drikkevarer, som købes på kroen

Tjek Tinas hjemmeside: www.salathovederne.dk

INFO om Kulhuse! Kulhuse er et fantastisk uspoleret lille havneleje med alt, hvad dertil hører af knallerter og dukkerter fra havnen. Inde bag havnen ligger et væld af sommerhuse. Alle sommergæster i Kulhuse nyder godt af udsigten ud over både Isefjord og Roskilde Fjord. Kulhuse Kro ligger med 180 graders panorama ud over havn og de skønne fjorde. Kulhuse ligger på den allernordligste spids af Hornsherred, landet mellem Roskilde Fjord og Isefjord - lige midt på Sjælland. Fra Kulhuse kan du tage færgen over til Sølager og vupti er du på vej til Hundested.

Adresse: Kulhuse Kro, Kulhusevej 210, 3630 Jægerspris

Læs mere på: https://www.facebook.com/events/724930214988065/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223