Fru Damgaard's gravad laks og urtesalat
hertil kommenbrød og lun peberrods creme
***
Bøf af sydamerikansk oksefilet
serveret med bagt kartoffel og kryddersmør
***
Æbledessert
Æblekompot lagt i lag med rugbrøds crumble og vanilje-ymer
Forret
Gullashsuppe
Kraftfuld oksekødssuppe
serveret med creme fraiche og pretzel
***
Hovedret
Skinkeschnitzel serveret m/ bratkartoffeln,
fine ærter og Biergartens sovs
***
Dessert
Biergartens kirsebærtærte m/creme fraiche
Forret
Fyldte portobello svampe
***
Hovedret
Grillspyd m/ sæsonens grøntsager
med pesto og grillost, grovfritter og sauce med efterårssvampe
***
Dessert
Kirsebærtærte m/ Creme fraiche
TORSKESALAT
Torsk rørt med rygeost og creme fraiche,
Serveret med spæde salater, friske krydderurter, ørredrogn og rugbrødstuille
***
KALVESPIDSBRYST
Langtidstilberedt kalvespidsbryst i peberrodssauce,
serveret med bagte gulerødder, syltede havtorn og kartofler
***
CHOKOLADE MOUSSE
Hvid chokolademousse med citronskum og crumble
Fru Nimbs gravad laks
rødbeder, peberrod og sprød rug
***
Krebinetter
med stuvede gulerødder og spidskål, syltede løg og kartofler
***
Æblekage
med saltet crumble og ribs
Pighvar-bisque med urter.
Hertil økologisk surdejsbrød og smør
***
Gammeldags oksesteg anno 2019 med glaserede løg, kartoffel-selleri mos, syltede tyttebær, surt samt kraftig timian sky.
***
Hvid chokolade panna cotta med mocca og råsyltede bær
Grøftens Luksus Platte
Platterne serveres på store fade på opsatser på jeres bord og fungerer således som en privat buffet. Flere slags brød serveres i kurve ved siden af.
-o-
Grøftens marinerede sild
m/ karrysalat, rørt med Pernod
Stegt rødspættefilet m/ remoulade
Gravad laks m/ Grøftens sennepsdressing
-o-
Håndpillede søkogte rejer m/ citron og mayonnaise
Grøftens cremede hønsesalat m/ bacon
Dansk flæskesteg m/ sprød svær og hjemmelavet rødkål
Frikadelle m/ agurkesalat
-o-
Landbrie m/ tørrede frugter
Kartoffelsuppe
m/ purløg og croutoner
-o-
Rødbeder bagt m/ blommesirup og honning.
Hertil pastinakpuré, blandet salat m/ grønkål, saltmandler, ristet brød m/ hvidløg,
blodgrape og smuldret feta
-o-
Landbrie m/ tørrede frugter
Forret
Servering med edamame m. salt og citron, ceviche af hamachi med koriander, chili, agurk og rødløg & dybstegt reje toppet med japansk mayo & chili.
***
Hovedret
Maki med tempurareje, japansk mayo, avocado og agurk. Toppet med tun og forårsløg. Maki med laks, avocado og agurk. Toppet med lynflamberet laks, spicy dip, sriracha & forårsløg.
2 nigiri m. laks
***
Dessert
Chokolade- og karamelkage.
Chokoladeskal med citrusmarmelade, chokolademousse, karamelmousse og sesamcrumble.
Forret
Stracetti di Pizza Fritta
Stegt og sprødt hjemmelavet brød med parmaskinke, friske tomater og basilikum
***
Hovedret
Risotto Cacio e Pepe
Risotto med klassisk romersk caciotta cheese, friskkværnet peber og sprød svinekæbe
***
Dessert
Zeppole di San Giuseppe
Italiensk doughnut med et vanilijecreme og sorte italienske kirsebær
Falafel med kvaste urter
Rødbede med kapers og gæremmulsion
***
Dahl med dukkha
Krogmodnet velfærdsgris med kål og persille
***
Panna cotta
Gillardeau-østers (1 stk.)
Grøn chili – Bergamot – Hvidløgsspirer
***
Jomfruhummer
Yam – Koriander – Miagao
***
Spareribs
Spicy glace - Forårsløg – Koriander
***
Ananas
Kokos – Verbena – Vanilje
Consommé
med svampe, estragon og trøffel
***
Perlehøne
med svampe, trøffelsauce og brøndkarse
***
Vanilje-crème brûlée
Hummerbisque
Rejer – rouille – dild
***
Kalvekæbe
Løg – trøffelsauce – kartofler
***
Gateau marcel
Clam Chowder
Klassisk muslingesuppe fra New England med bacon og masser af rødder.
Serveres med surdejsbrød.
***
Smokey Spareribs
Glaseret med vores egen barbecuesauce!
Hertil hjemmelavet coleslaw og bagt kartoffel med bearnaisesmør
***
New Yorker style cheesecake
med lun solbær coulis
Laksetatar
Vendt i spicy dressing, agurk og tomat.
Hertil husets hjemmebagte toast og økologisk smør.
***
Kalv af 3 udskæringer
Stegt og braiseret med kål.
Hertil råmarineret grønkål, parmesan-croutoner
og morkel-sky.
***
Hindbær fromage
Serveret på nøddebund
Blomkålssuppe
Blomkålspuré - ventreche bacon - trøffelolie
***
Svinefilet
Puffet svær - grillet porrer - knoldselleri -
crudité af bladselleri - porrer aske - svinesauce med brunet smør
***
Hvid Chokolade Panna Cotta
Citronverbena skum - crumble