Tivoli Dining Week 2019

Præsenteres af Tivoli & Dining Week

Tivoli Dining Week byder på mangfoldige madoplevelser med helt særlige menuer, som du kan nyde midt i den vinterpyntede have.

Oplev den vinteråbne Have og nyd en lækker 3-retters menu på én af de deltagende restauranter for blot 300 kr. + billetgebyr (drikkevarer ikke inkluderet).
Vinter i Tivoli byder på bl.a. imponerende lysinstallationer og særlig vinterudsmykning.

Hvis du allerede har adgang til Tivoli, eksempelvis som Tivolikort-holder eller med billet til en forestilling i Salene, så kan du fravælge entreen fra din bestilling og betale 215 kr. + billetgebyr.
Vælg restaurant herover for at se menu

Menu

Fru Damgaard's gravad laks og urtesalat

hertil kommenbrød og lun peberrods creme

***

Bøf af sydamerikansk oksefilet

serveret med bagt kartoffel og kryddersmør

***

Æbledessert

Æblekompot lagt i lag med rugbrøds crumble og vanilje-ymer

Menu

Forret

Gullashsuppe

Kraftfuld oksekødssuppe

serveret med creme fraiche og pretzel

***

Hovedret

Skinkeschnitzel serveret m/ bratkartoffeln,

fine ærter og Biergartens sovs

***

Dessert

Biergartens kirsebærtærte m/creme fraiche



Vegetarmenu

Forret

Fyldte portobello svampe

***

Hovedret

Grillspyd m/ sæsonens grøntsager

med pesto og grillost, grovfritter og sauce med efterårssvampe

***

Dessert

Kirsebærtærte m/ Creme fraiche



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

TORSKESALAT

Torsk rørt med rygeost og creme fraiche,

Serveret med spæde salater, friske krydderurter, ørredrogn og rugbrødstuille

***

KALVESPIDSBRYST

Langtidstilberedt kalvespidsbryst i peberrodssauce,

serveret med bagte gulerødder, syltede havtorn og kartofler

***

CHOKOLADE MOUSSE

Hvid chokolademousse med citronskum og crumble



Vinmenu

3 glas vin

195 kr.

Menu

Fru Nimbs gravad laks

rødbeder, peberrod og sprød rug

***

Krebinetter

med stuvede gulerødder og spidskål, syltede løg og kartofler

***

Æblekage

med saltet crumble og ribs

Menu

Pighvar-bisque med urter.

Hertil økologisk surdejsbrød og smør

***

Gammeldags oksesteg anno 2019 med glaserede løg, kartoffel-selleri mos, syltede tyttebær, surt samt kraftig timian sky.

***

Hvid chokolade panna cotta med mocca og råsyltede bær

Menu

Grøftens Luksus Platte

Platterne serveres på store fade på opsatser på jeres bord og fungerer således som en privat buffet. Flere slags brød serveres i kurve ved siden af.

-o-

Grøftens marinerede sild

m/ karrysalat, rørt med Pernod

Stegt rødspættefilet m/ remoulade

Gravad laks m/ Grøftens sennepsdressing

-o-

Håndpillede søkogte rejer m/ citron og mayonnaise

Grøftens cremede hønsesalat m/ bacon

Dansk flæskesteg m/ sprød svær og hjemmelavet rødkål

Frikadelle m/ agurkesalat

-o-

Landbrie m/ tørrede frugter



Vegetarmenu

Kartoffelsuppe

m/ purløg og croutoner

-o-

Rødbeder bagt m/ blommesirup og honning.

Hertil pastinakpuré, blandet salat m/ grønkål, saltmandler, ristet brød m/ hvidløg,

blodgrape og smuldret feta

-o-

Landbrie m/ tørrede frugter



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret

Servering med edamame m. salt og citron, ceviche af hamachi med koriander, chili, agurk og rødløg & dybstegt reje toppet med japansk mayo & chili.

***

Hovedret

Maki med tempurareje, japansk mayo, avocado og agurk. Toppet med tun og forårsløg. Maki med laks, avocado og agurk. Toppet med lynflamberet laks, spicy dip, sriracha & forårsløg.

2 nigiri m. laks

***

Dessert

Chokolade- og karamelkage.

Chokoladeskal med citrusmarmelade, chokolademousse, karamelmousse og sesamcrumble.

Menu

Forret

Stracetti di Pizza Fritta

Stegt og sprødt hjemmelavet brød med parmaskinke, friske tomater og basilikum

***

Hovedret

Risotto Cacio e Pepe

Risotto med klassisk romersk caciotta cheese, friskkværnet peber og sprød svinekæbe

***

Dessert

Zeppole di San Giuseppe

Italiensk doughnut med et vanilijecreme og sorte italienske kirsebær

Menu

Falafel med kvaste urter

Rødbede med kapers og gæremmulsion

***

Dahl med dukkha

Krogmodnet velfærdsgris med kål og persille

***

Panna cotta

Menu

Gillardeau-østers (1 stk.)

Grøn chili – Bergamot – Hvidløgsspirer

***

Jomfruhummer

Yam – Koriander – Miagao

***

Spareribs

Spicy glace - Forårsløg – Koriander

***

Ananas

Kokos – Verbena – Vanilje

Menu

Consommé

med svampe, estragon og trøffel

***

Perlehøne

med svampe, trøffelsauce og brøndkarse

***

Vanilje-crème brûlée

Menu

Hummerbisque

Rejer – rouille – dild

***

Kalvekæbe

Løg – trøffelsauce – kartofler

***

Gateau marcel

Menu

Clam Chowder

Klassisk muslingesuppe fra New England med bacon og masser af rødder.

Serveres med surdejsbrød.

***

Smokey Spareribs

Glaseret med vores egen barbecuesauce!

Hertil hjemmelavet coleslaw og bagt kartoffel med bearnaisesmør

***

New Yorker style cheesecake

med lun solbær coulis

Menu

Laksetatar

Vendt i spicy dressing, agurk og tomat.

Hertil husets hjemmebagte toast og økologisk smør.

***

Kalv af 3 udskæringer

Stegt og braiseret med kål.

Hertil råmarineret grønkål, parmesan-croutoner

og morkel-sky.

***

Hindbær fromage

Serveret på nøddebund

Menu

Blomkålssuppe

Blomkålspuré - ventreche bacon - trøffelolie

***

Svinefilet

Puffet svær - grillet porrer - knoldselleri -

crudité af bladselleri - porrer aske - svinesauce med brunet smør

***

Hvid Chokolade Panna Cotta

Citronverbena skum - crumble



Vinmenu

3 glas vine tilpasset menuen

175 kr.

Læs mere på: https://www.tivoli.dk/da/mad+og+drikke/tivoli+dining+week

Der er ingen ledige datoer og restauranter


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »