Toby Ernest

Præsenteres af Under Himlen

Nu kan du opleve Toby Ernest under bøgetræernes kroner på Kilden i Dyrehaven.

Under kunstnernavnet Toby Ernest er den danske sangskriver Tobias Buch-Andersen kendt fra sin tid som forsanger i kulttrioen The Late Great Fitzcarraldos og for sine samarbejder med artister som Coco O, Laid Back, Kasper Bjørke, Scratch Massive og Rumpistol. I 2019 udgav han sin debutsingle i eget navn, ”Rescue Me”, og har siden udgivet seks single samt en række remixes af Laid Back, Kasper Bjørke og Turbotito.

De sidste 12 år har Toby Ernest været bosat i Los Angeles, hvilket har ledt til samarbejde med diverse amerikanske artister, bl.a. Jack Name (Mexican Summer) og Big Search, som han udgav to plader med på Danger Mouse's label '30th Century Records. Nu er han dog vendt sikkert hjem på dansk grund og glæder sig til at dele sit album i foråret 2023.

Under Himlen er en kulturfestival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København: Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie. Adresse: Kilden, Dyrehaven 7, 2930 Klampenborg

UNDER HIMLEN er en festival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København:   Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie.
 
I løbet af foråret og sommeren 2023 vil vi samle mennesker i en løbende festival, hvor musik, samtaler, film og mad i magiske omgivelser under sommerhimlen bliver omdrejningspunktet. Specifikt er det stederne Peter Liep´s Hus, Kilden, Slusegården på Brede Værk, Restaurant MARK, Langelinie Pavillonen og Den grønne kødby.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.