Treat: Valgfri hjemmelavet pasta & hvidløgsbrød på Odette

Præsenteres af Norrlyst Koncernen

Oplev en udsøgt frokostoplevelse på Restaurant Odette!

Forkæl dine smagsløg med denne TREAT, der inkluderer frit valg af pastaret og lækkert hvidløgsbrød hos Restaurant Odette – alt sammen for kun 105 kr. - spar 50%!

Du finder restaurant Odette i hjertet af København, i et af Københavns smukke, fredede huse i to etager. 

Odette er en uhøjtidelig, intim restaurant, hvor smagen, de gode råvarer og den hyggelige stemning er i fokus. Vores køkken er dogmefrit og Køkkenchef, Andreas Andersen, tager udgangspunkt i de bedste råvarer fra de danske marker, gårde og mejerier, fortolket i en varm, sydeuropæisk inspireret menu.

Lige nu kan du på frokostmenuen bl.a. vælge en bucatini med aubergine, ragout, salciccia, merian og parmesan eller hvad med en ravioli med græskar, ricotta, salvie og Pecorino? 

Reserver dit bord før ankomst og noter “TREAT” ved booking. Værdibeviset kan indløses til og med 30. marts 2024 fra kl. 11.30-16.00, med seneste ankomst kl. 14.30. 

Vi ser frem til at byde jer velkommen!Adresse: Kompagnistræde 18, 1208 København

Frit valg af pastaret & hvidløgsbrød
Kan indløses til og med 30. marts 2024
fra 11.30-16-00. Senest ankomst 14.30.
Husk at booke bord før ankomst.
á 105,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »

Kampagnepris: 105 kr.

Besparelse: 50%

Adresse: Kompagnistræde 18, 1208 København K

Indløsningsperiode: Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med d. 30/3 i tidsrummet 11.30-16-00. Senest ankomst 14.30.

Booking af bord: Book bord i restauranten på forhånd og oplys at du booker i forbindelse med denne Treat kampagne. Skriv "Treat" i kommentarfeltet online. Husk også at oplyse restauranten om eventuelle allergier. 

Frevisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig.

Betingelser:
Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom. Vi anbefaler, at du bestiller dit bord i god tid for at undgå travlhed.