Treat: 20% på 8 serveringer hos OLEA Kitchen and Bar

Præsenteres af OLEA Kitchen and Bar

Skyd efteråret igang med 8 serveringer i IrmaByen

Olea Kitchen and Bar er en stemningsfuld og indbydende restaurant, som serverer hjemmelavet mad og bagværk, med afsæt i Middelhavsområdets spændende køkken. Her kan du både spise med familien og nyde cocktails med vennerne i weekenden. 

Olea er latin for oliventræet, der trives i Middelhavets behagelige klima, og olivenolien er fællesnævneren for områdets forskellige velsmagende og sunde retter, som vi altid tilbereder med de bedste tilgængelige råvarer. Vi lægger stor vægt på bæredygtighed og på at undgå madspild. Det er vores vigtige bidrag til en fælles fremtid.

Christoffer Brink Færch har ansvaret for køkkenet hos Olea Kitchen and Bar. Han er en rutineret og passioneret kok med erfaring fra en perlerække af restauranter og har et indgående kendskab til de forskellige råvarer og deres sæsoner. Samtidig har han stort fokus på bæredygtighed og sammensætter en menu, der forkæler alle sanser.

Menu

Oliven

Courgette med svineskank, forårsløg og chilimayo

Charcutteri med surt

Grillet gambasrejer med Aioli

Brødkurv med olivenolie

*

Ravioli med trøffel og ricotta, stegte svampe og svampesauce

*

Grillet lammeculotte med tomat, salvie og lammesky med brunet smør

*

 Tiramisu

 

Vi glæder os til at se jer!


Adresse: Børge Olsens Plads 28, 2610 Rødovre

Søg ledige tider på Olea Kitchen and Bar

 

Kampagnepris: 360 kr.

Normalpris: 450 kr.

Besparelse: 20%

Adresse:  Børge Olsens Plads 28, 2610 Rødovre

Indløsningsperiode: onsdag-lørdag fra d. 6 september til og med d. 4. oktober

Frevisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig.

Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »