Treat: Op til 64% rabat på to cocktails og delikate nødder på Bæst

Præsenteres af Bæst

Én af byens bedste cocktailbarer: Frit valg på alle cocktails og delikate nødder på  Bæst i Klosterstræde – Vinterens menukort er netop lanceret!

Oplev magien bag vores nye cocktailmenu midt i hjertet af København! Vores lidenskabelige bartendere har skabt en unik samling af forførende cocktails, der sætter smagsløgene i brand. Fra Mama's Boy med brombær og vanilje til Daredevil's modige lakridsnoter – hvert glas er en eksplosion af smag.

Tag med på en rejse gennem vores cocktailunivers og udforsk vores eksklusive kreationer, der kombinerer tradition og innovation. Velkommen til en verden af unikke smagsoplevelser. Besøg os i indre by København og lad dine smagsløg danse i ekstase. Skål for ægte cocktailkunst på sit allerbedste!

Det får du

Du kan helt selv vælge  to ens cocktails fra det nye cocktailkort og delikate nødder på Bæst cocktail bar i Klosterstræde. Om du køber ét eller flere beviser er helt op til dig selv. 

Prøv vores signaturdrinks som Mama's Boy med Cremé de Mure, blackberry, vanilje, hvid chokolade, citron og sukker. Eller lad dig forføre af Dirty Jack med whiskey, æblelikør, citron, hyldeblomst og ginger beer.

For de modige sjæle er der Daredevil med lakrids, hindbær, citron og sukker, samt Eat My Grass! med gin, Cointreau, citron, appelsinbitter og tonic. Og selvfølgelig må du ikke gå glip af klassikerne som Espresso Martini, Mojito, Whiskey Sour og mange flere.

Afslut aftenen med vores forfriskende mocktails som Raspberry Touch med hindbær, citron og sukker, eller Sunset Passion med passionsfrugt, lime og vanilje. Skål for uforglemmelige smagsoplevelser!

Hvad du vælger er helt op til dig!

Indløsning
  • Værdibeviset indløses hos Bæst Cocktailbar
  • Værdibeviset kan indløses frem til og med d 29/2-2024 inden kl. 22.00
  • Bord kan reserveres på booking.kbh@baestbar.dk
  • Hvert værdibevis kan indløses til to ens cocktails fra menukortet og en skål delikate nødder hos Bæst Cocktailbar


Adresse: Klosterstræde 23, Kld. 1157 København

Læs mere på: https://baestbar.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

Kampagnepris: 100 kr

Besparelse: Op til 64%

Adresse: Klosterstræde 23, Kld. 1157 København

Indløsningsperiode: Kan indløses til og med d 29. februar 2024, alle åbningsdage før kl. 22.00

Fremvisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig.

Betingelser:
Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom.