TREAT: 7 retter og velkomstdrink på italiensk manér

Præsenteres af Restaurant Fabio

Foråret er lige om hjørnet og dét skal fejres. Glæd dig til en 7-retters italiensk middag med velkomstdrink hos Restaurant Fabio i marts eller april.

Det italiensk danske par, Fabio Avenoso og Christine Fogh Aagaard, åbnede for 16 år siden deres drømmerestaurant i hjertet af Frederiksberg. Den italienske Restauratør, Fabio Avenoso, byder dig velkommen i restauranten til en aften i det vidunderlige italienske køkken i en romantisk “Dolce Vita” atmosfære.
Fabio er fra den smukke by Rom og finder inspiration gennem sine Italienske rødder. På restaurant Fabio ønsker vi at tilbyde et personligt ”Cucina Casareccia” (landkøkken) inspireret af Fabios mor og mormor. Køkkenet byder på enkle, traditionelle og smagsfulde italienske retter.

Hos Restaurant Fabio lægger vi vægt på at gæsten får en helstøbt oplevelse med autentisk italiensk mad, som vor mor lavede den. Lokalerne er smukt, romantisk indrettet, med flotte lysekroner og levende lys på bordet der forfører den enkelte væk fra en stresset hverdag.

Menu

Velkomstdrink ”Spumante”
Frizzante - Mousserende vin

Pane con olive & tartufo
Friskbagt brød serveres med Oliventapenade og Trøffelpesto

Mozzarella di Bufala & Parma
Bøffel Mozzarella - Parmaskinke

Carpaccio & Vitello Tonnato
”Carpaccio” – Oksekød - Rucola - Trøffel Mayo – Parmesan
”Vitello Tonnato” – Kalvekød – Tunsauce – Friteret Kapers

Cannelloni al Forno
Fyldt pasta - Langtidsbraiseret Ossobucoragout - Bechamel

Vitello ai Funghi Porcini con Tartufo
Mørt grillet kalvefilet– Svampe trøffel sauce - Garniture

Selezione di Formaggi Italiani
3 italienske oste
Parmesan - Gorgonzola - Pecorino
Balsamico reduktion - blomsterhonning - Valnødder

Tiramisu
Savoiardi – Kaffe – Marsala - Cremet Mascarpone

 

 

Restaurant Fabio ser frem til at forkæle jer.Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

Normal pris: 700 kr.

Kampagnepris: 490 kr.

Spar 30%

Adresse: Falkoner Alle 54 & 56, 2000 Frederiksberg

Indløsningsperiode: Alle dage i marts og april

Booking af bord: Book bord i restauranten på forhånd og oplys at du booker i forbindelse med denne TREAT kampagne. Husk også at oplyse restauranten om eventuelle allergier. Menuen kan tilpasses vegetarisk ved forespørgsel, dog ikke vegansk.

Frevisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig.

Betingelser:
Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom. Vi anbefaler, at du bestiller dit bord i god tid for at undgå travlhed.