Treat: Aftenmenu på Yaffa - en skjult mellemøstlig perle

Præsenteres af Yaffa

Hos Yaffa er hverdagen alt andet end kedelig! 

Med dette værdibevis kan du besøge os mandag-onsdag til og med d. 29/11 2023 og nyde vores aftenmenu med nogen du holder af. Du sparer over 40%!

Restaurant Yaffa inviterer dig med en tur i det mellemøstlige køkken til hverdagslækkerier, som sender dig direkte under varmere himmelstrøg. Restauranten ligger på det historiske og smukke Gråbrødre Torv i København, hvor vi hver dag gør os umage for at give dig en mindeværdig og kulturel oplevelse med fuld spark på smagen - i mad såvel som i vores cocktails. Maden er mellemøstlig inspireret og lavet med friske råvarer af høj kvalitet i sæson.

Menuen skifter med årstiden og vil bestå af 8-10 serveringer i form af snacks, fisk, skaldyr, grønt, kød og sødt - du kan godt glæde dig!

Desuden har vi en særskilt cocktailbar, hvor du finder et hav af udsøgte, farverige og ikke mindst smagsfulde drinks. 

Vi ser frem til at byde jer velkommen!Adresse: Gråbrødretorv 16, kld, 1154 København

ALM. MENU
Værdibeviset kan indløses mandag, tirsdag, onsdag aften, til og med d. 29/11-23. Husk at booke dit bord på forhånd
á 250,00 kr.
VEGETARMENU
Værdibeviset kan indløses mandag, tirsdag, onsdag aften til og med d. 29/11-23. Husk at booke dit bord på forhånd
á 250,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »

Kampagnepris: 250 kr.

Normalpris: 445 kr.

Besparelse: 43%

Adresse: Gråbrødretorv 16, kld, 1154 København

Indløsningsperiode: mandag, tirsdag og onsdag aften, til og med d. 29/11-23

Booking af bord: Book bord i restauranten på forhånd og oplys at du booker i forbindelse med denne Treat kampagne. Husk også at oplyse restauranten om eventuelle allergier. Menuen kan tilpasses vegetarisk ved forespørgsel, dog ikke vegansk.

Fremvisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig.

Betingelser:
Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom. Vi anbefaler, at du bestiller dit bord i god tid for at undgå travlhed.