Treat: Brunch-favoritter hos Fars Dreng

Præsenteres af Fars Dreng

Fars Dreng inviterer på en overdådig brunchoplevelse.

Fars Dreng elsker god mad. Ikke den snobbede slags, portionsanrettet med en pincet, men gourmetmad tilgængeligt for alle. Vi bruger består håndplukkede økologiske råvarer, tilberedt med kærlighed og sans for det velsmagende.

Fars Dreng elsker København - byen, hvor det mindste solstrejf kalder folk udendørs og hvor gastronomien er i verdensklasse. Fars Dreng har blandet sig i koret med præmier for byens bedste morgenmad og brunch.

I brunchpakken får du vores klassikere og de tidsløse favoritter. Forkæl dig selv med en skøn stund på vores café enten på Ny Adelgade ved Kongens Nytorv eller på Rosengården ved Nørreport. Husk at booke dit bord på forhånd.


Du vil blive forkælet med:

- Yoghurt med granola og rabarber

- Sønnikes Signatur avocadomad - den bedste du har smagt. Tilberedes med tomat, gammelknas og spejlæg

- Banankage med vanilje og pistacie

- Valgfri juice

- Valgfri kafe/te

 

Brunchpakken koster 200 kr.

Vi glæder os til at se jer!Adresse: Rosengården 12, 1174 København K eller Ny Adelgade 7, 1104 København

Læs mere på: https://farsdreng.com/?lang=da

Kampagnepris: 200 kr.

Besparelse: 40%

Adresse: Rosengården 12, 1174 København K eller Ny Adelgade 7, 1104 København

Indløsningsperiode: mandag-fredag fra kl. 9:00-15:00 d. 8/9-1/12 2023.

Booking af bord: Book bord i restauranten på forhånd og oplys, at du booker i forbindelse med denne Treat kampagne. Skriv "Treat" i kommentarfeltet hvis du booker online. Husk også at oplyse restauranten om eventuelle allergier. 

Frevisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig.

Betingelser:
Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom. Vi anbefaler, at du bestiller dit bord i god tid for at undgå travlhed.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.