Treat: Burgere & bajere/sodavand menu hele sommeren

Præsenteres af REKOM

Burgermenuen du altid kan spise - hertil en valgfri kold øl eller sodavand.

Beliggende i hjertet af Nørrebro, lige ved Søerne, ligger vores craft beer bar og spisested med et indbydende og uhøjtideligt miljø. Tag din date, familie eller gutterne under armen og nyd en klassisk burger af høj kvalitet med fritter, dip og en valgfri øl eller sodavand til. 

Vores køkken er åbent mandag til torsdag indtil kl. 21:00 og helt til kl. 22:00 fredag og lørdag. Så uanset hvornår sulten rammer, er vi klar til at imødekomme dine cravings.

Hos Too Old to Die Young på Ravnsborggade 14C går vi ikke på kompromis med kvaliteten hverken i køkkenet eller bag baren. Lad os sørge for dig, mens du nyder en af de bedste makkerpar indenfor gastronomi - burgere og bajere (eller en sodavand).

Vi ses på Too Old to Die Young - det perfekte sted for burgerentusiaster og dem, der ønsker at forkæle sig selv med en kølig, smagfuld øl eller sodavand.


  • 1 X CLASSIC ELLER VEGETARISK BURGERMENU M. FRITTER OG DIP + 1 VALGFRI ØL ELLER SODAVAND - Pris: 150 kr. (Spar i gennemsnit 35%)


Vi glæder os til at se dig på Too Old to Die Young Ravnsborggade 14C.Adresse: Ravnsborggade 14C.

Kampagnepris: 150 kr.

Besparelse: 35% (i gennemsnit)

Adresse: Ravnsborggade 14C, 2200 København N

Indløsningsperiode: alle ugens åbningsdage (mandag - lørdag) mandag - torsdag til 21.00 & fredag-lørdag helt til 22.00 fra d. 15. juni til og med d. 15. august 2024.

Fremvisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig.

Betingelser:

Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom. 

Gælder til 1 x Classic- eller Vegetar-burgermenu + 1 valgfri øl eller sodavand
Kan indløses alle ugens åbningsdage (mandag-lørdag) fra d. 15/6-15/8 2024
á 150,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »