D. 20/9 kl. 18.30-22.00
Restaurant Gabrielle har teamet op med en af Danmarks største og mest anerkendte vinleverandører for at byde på en uforglemmelig aften.
Efter en bragende succesfuld aften har Gabrielle nu slået sig sammen med en af deres mest anerkendte vinleverandører, Erik Sørensen, for at skabe den ultimative gastronomiske oplevelse, der vil få alles hjerte til at synge af glæde.
Erik Sørensen, en af Danmarks mest respekterede vinleverandører, har skræddersyet en eksklusiv vinmenu bestående af otte glas vin, til Gabrielle's otte sublime retter. Dette er en aften, hvor en overflod af franske kulinariske skatte vil blive præsenteret med tilhørende vine, der er nøje udvalgt for at komplementere hver eneste bid.
Menu
Citrusmarinerede oliven
Charcuteri
Paté a la Gabrielle
*
Gratinerede kammuslinger, Mornay, spinat, hvidløg, citron
*
Steak Tartare af økologisk okse, trøffel, syltede solbær, melde & rød sennepsurt
Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, hvidløg og timian
*
Hel farseret vagtel, hønseblanquette, dampede salatløg, stegte kantareller, estragonolie
*
Chokoladebar, kakao-is, passionsfrugt coulis
Hertil 8 vine
Vand ad libitum
OBS: arrangementet har en aldersgrænse på 18+
Vi glæder os til at se jer.
Kampagnepris: 975 kr.
Normalpris: 1500 kr.
Spar 35%
Adresse: Vestergade 3, 1456 København
Frevisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig
Betingelser:
Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset.