TREAT: Frokostmenu hos Restaurant Lola

Præsenteres af Restaurant Lola

RESTAURANT LOLA LANCERER FROKOSTKORT

På skønne Christianshavn, i en smuk gammel mølle, finder du Restaurant Lola med ingen ringere end kokken, Kamilla Seidler, som køkkenchef.

Nyd et friskt bud på de danske frokostklassikere til en særligt god pris i maj måned. Du kan se frem til klassisk, dansk smørrebrød og velkendte lune frokostretter i lette Lola-fortolkede udgaver med stor respekt for den danske arv.

‍”Samtidig med, at ting gerne må være klassiske, behøver de ikke blive til et museum. Så vi har udviklet frokostkortet med stor respekt for klassisk smørrebrød, men med inspiration fra vores aftenmenu, hvor det giver mening. Vi synes f.eks. at vadouvan beriger silden, at den røgede ål har godt af et strøg af unagi og at rejerne får et løft af den forfriskende citrusaroma fra kaffir lime salt." - Kamilla Seidler

 

Menu:

Lisas Vadouvansild med røget æggecreme og sprøde æbler 

Kartoffel med løvstikkemayo, “podi”, ristede løg og urter

Sprød rødspættefilet med remoulade og drys 

Smørbagt tartelet med flødestuvet spinat og kalv 

Vandbakkelse med vanille og chokolade

Kaffe/te med sødt 

 

På Lola drømmer vi om at give dig den oase, hvor du glemmer alt omkring dig og bare nyder øjeblikket. Vi skal nok i mellemtiden sørge for at finde de bedste råvarer, drikkevarer og med inspiration fra mange dele af verden, de bedste smagskombinationer frem til dig. Forvent et kick og smage af Latinamerika, Indien og Sydøstasien.  

Vi glæder os til at se dig.Adresse: Christianshavns Voldgade 54, 1424 København

Indløsningsperiode: mandag til lørdag i maj 2023 i tidsrummet 11.30-15.00
Dette værdibevis gælder til den forudbestemte 5-retters frokost tastingmenu.
For at indløse værdibeviset, skal der bookes bord i restauranten på forhånd
á 552,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »

Normalpris: 690 kr.

Kampagnepris: 552 kr.

besparelse: 20%

Adresse: Christianshavns Voldgade 54, 1424 København

Indløsningsperiode: mandag til lørdag i maj måned i tidsrummet 11.30-15.00. (Sidste bookingtid kl. 14.15). 

Booking af bord: Book bord i restauranten på forhånd og oplys, at du booker i forbindelse med denne TREAT kampagne. Husk også at oplyse restauranten om eventuelle allergier. 

Frevisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig.

Betingelser:
Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom. Vi anbefaler, at du bestiller dit bord i god tid for at undgå travlhed.