Treat: Frokosttilbud hos Meyers Spisehus i Lyngby

Præsenteres af Meyers i Lyngby

Nyd en frokost i solen på Claus Meyers egen restaurant i hjertet af Lyngby.
vælg mellem forskellige sæsonnære stykker smørrebrød.

Tag hul på årstidens kartoffelmad med citronmayonnaise, syltede løg, radiser og kartoffelchips eller indvi rabarbersæsonen med sild, pisket creme fraiche, rabarbercrudité og sprødt rugbrød. Er du til mere klassiske stykker, byder kortet også på smørstegt rødspætte, æggemad med rejer og dild og dansk flæskesteg.

Med dette værdibevis kan du, i maj, juni, juli og august kan du få 20% rabat på vores frokosttilbud som består af 2 stykker valgfri smørrebrød + et glas vin, øl eller sodavand. Husk at book dit bord på forhånd.

 Meyers Spisehus er Claus Meyers egen restaurant i hjertet af lyngby. Et hus med smørrebrød, aftenservering, take away og kulturarrangementer.

Vi glæder os til at se dig!Adresse: Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby

Kampagnepris: 212 kr

Besparelse: 20%

Adresse: Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby

Indløsningsperiode: mandag - lørdag i maj, juni, juli og august

Fremvisning af værdibevis: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig

Husk at book dit bord på forhånd

Betingelser:
Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom. Vi anbefaler, at du bestiller dit bord i god tid for at undgå travlhed.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.