Treat: Jubilæumsmenu på 56 grader

Præsenteres af 56 grader

Restaurant 56 grader fejrer 16 års jubilæum med en eksklusiv menu

I 1744 blev Charlotte Amalies Bastion opført som ammunitionslager for den danske flåde. I dag huser det historiske krudt-pakhus restaurant 56 Grader. På Holmen med kanalerne i baghaven, bydes du indenfor til en unik madoplevelse, der afspejler landets, nordiske breddegrad.

56 Grader dækker over den danske nærhed og restaurantens filosofi: økologi, bæredygtighed og gode, lokale råvarer efter sæson. I køkkenet fremtrylles udsøgt, nordisk kogekunst og husmandsretterne nyfortolkes og raffineres med respekt for årstidens råvarer.

På udendørsarealet er køkkenet selvforsynende med grøntsager og urter og der samarbejdes med lokale leverandører indenfor oste, svampe og grøntsager.
Dertil støtter restauranten den nordiske nonprofit organisation, Zero Foodprint Nordic, hvor mad er en del af biodiversitets- og klimaløsningen.

56 grader byder på:

Et glas bobler & udvalg af snacks

*

3-retters menu med tilbehør

*

Hertil vinmenu bestående af 3 glas

Vi glæder os til at fejre vores 16 års jubilæum med jer!

OBS book bord på forhånd og oplys "Treat" ved booking.

 Adresse: Krudtløbsvej 8, 1439 København K

Dette værdibevis kan indløses til og med d. 16/12-23
Husk at booke dit bord på forhånd
á 975,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »

Kampagnepris: 975 kr.

Adresse: Krudtløbsvej 8, 1439 København K

Indløsningsperiode: Torsdag, fredag, lørdag resten af 2023.

Booking af bord: Book bord i restauranten på forhånd og oplys at du booker i forbindelse med denne Treat-kampagne. Husk også at oplyse restauranten om eventuelle allergier.

Frevisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig.

Betingelser:
Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom. Vi anbefaler, at du bestiller dit bord i god tid for at undgå travlhed.