TREAT: Social dining med 6 serveringer på Bjørn & Delfino

Præsenteres af GORMs

Besøg Restaurant Bjørn & Delfino – den lille, stemningsfulde restaurant på den smukke havnepromenade i Københavns Sydhavns Enghave Brygge. 

Det kulinariske omdrejningspunkt er delevenlig comfortfood, og som navnet Bjørn & Delfino antyder, så kan gæsterne forvente et gastromøde mellem det afdæmpede nordiske og det legende sydeuropæiske. Denne dualitet præger menukortet, som skifter udtryk efter råvarer i sæson.

Restauranten er en hyggelig ”bjørnens hule” om vinteren og en ”legesyg delfin” i sommerhalvåret, hvor dørene åbnes op til flere terrasser, så tæerne kan dyppes i Københavns Havn.   

Med denne Treat kan du se frem til en hyggelig og velsmagende middag med 6 delevenlige retter fordelt over 2 serveringer. Dertil serveres der grønne oliven, maltknækbrød og focaccia til.

NY MENU FRA TIRSDAG D. 26. SEPTEMBER

Første serveringsrunde 

STRACCIATELLA AF ØLLINGEGAARD MOZZARELLA
APPELSINSKAL - OLIVENOLIE - VALNØD

CEVICHE
RØDFISK - SØD KARTOFFEL - LECHE DE TIGRE - PUFFEDE MAJS 

BACALAO
KOLD KARTOFFEL & PORRE SUPPE - CHIPS - OLIVEN - BRÆNDT PORRE

 

Anden serveringsrunde

BAGT GRÆSKAR
VARME KRYDDERIER - SYLTET GRÆSKAR - RICOTTA 

ARANCINI ALLA CARBONARA
ROSAPEBERMAYO

TATAR AF OKSE
ESTRAGONMAYO - TØRRET ÆGGEBLOMME - SYLTEDE SENNEPSKORN

 

Restaurantchef Sebastian og holdet glæder sig til at byde jer velkommen. Kommer du fra havnesiden, er havnebus-stoppet ”Enghave Brygge” blot et stenkast fra restauranten og der er gode parkeringsmuligheder, hvad enten du kommer i bil, båd eller på SUP-board.


En del af Gorms: 
Bjørn & Delfino er en del af Gorm’s-familien, men på Bjørn & Delfino er fokus på pizza alene om søndagen, som er dedikeret til PIZZA SUNDAY. Gorm’s opnåede for nyligt bronze-certificering i økologi, og ingredienserne, som anvendes i Bjørn & Delfinos køkken, er i høj grad også økologiske, lokale og danske. Adresse: Christian Langes Plads 3 2450 Kbh. SV

Kampagnepris: 245 kr.

Besparelse: 24%

Normalpris: 325 kr.

 

Adresse: Christian Langes Plads 3 2450 Kbh. SV

Indløsningsperiode: tirsdag-lørdag fra d. 29/8-12/10 2023.

Booking af bord: Book bord i restauranten på forhånd og oplys, at du booker i forbindelse med denne Treat kampagne. Husk også at oplyse restauranten om eventuelle allergier. 

Frevisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig.

Betingelser:
Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom. Vi anbefaler, at du bestiller dit bord i god tid for at undgå travlhed.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.