TREAT: Luksus på en hverdag med comfort food og social dining på restaurant Bjørn & Delfino

Præsenteres af Bjørn & Delfino

Besøg Restaurant Bjørn & Delfino – den lille, stemningsfulde restaurant som for nylig åbnede på den smukke havnepromenade i Københavns Sydhavns nye område, Enghave Brygge. 

Det kulinariske omdrejningspunkt er delevenlig comfortfood, og som navnet Bjørn & Delfino antyder, så kan gæsterne forvente et gastromøde mellem det afdæmpede nordiske og det legende sydeuropæiske. Denne dualitet præger menukortet, som skifter udtryk efter tilgængelige, fortrinsvist økologiske og danske råvarer i sæson. Restauranten er en hyggelig ”bjørnens hule” om vinteren og en ”legesyg delfin” i sommerhalvåret, hvor dørene åbnes op til flere terrasser, så tæerne kan dyppes i Københavns Havn.   

Bjørn & Delfino er en del af Gorm’s-familien, men på Bjørn & Delfino er fokus på pizza alene om søndagen, som er dedikeret til PIZZA SUNDAY. Gorm’s opnåede for nyligt bronze-certificering i økologi, og ingredienserne, som anvendes i Bjørn & Delfinos køkken, er i høj grad også økologiske, lokale og danske. 

 

Menu

Servering nr. 1:

SPRØDE ARANCINI - GRÆSKARPURÉ - SYLTET GRÆSKAR

STRACCIATELLA - FENNIKEL - RADICCHIO – PISTACIE

HELLEFLYNDER - CITRON - SYLTET PÆRE - MYNTE

 

Servering nr. 2.

SVAMPE Á LA CREME - GRILLET FOCCACIA - PERSILLE - SYLTEDE LØG

SALTBAGT RØDBEDE - RØDBEDECHIPS - FÅREMÆLKSYOUGHURT - LAKRIDS 

TATAR AF OKSE FRA GRAMBOGÅRD - ESTRAGON - BRØD - SYLTEDE SENNEPSKORN

 

Småretterne serveres til deling om bordet. Der serveres surdejsbrød og oliven til. 

Restaurantchef Sebastian og hold glæder sig til at byde velkommen. Kommer du fra havnesiden, er havnebus-stoppet ”Enghave Brygge” blot et stenkast fra restauranten og der er gode parkeringsmuligheder, hvad enten du kommer i bil, båd eller på SUP-board.

Husk at book dit bord i restauranten efter du har købt dit værdibevis



Adresse: Christian Langes Plads 3 2450 Kbh. SV

Værdibevis til Bjørn & Delfino. Kan indløses tirsdage, onsdage og torsdage fra uge 3 t.o.m. uge 13
Dog med undtagelse af uge 7 (Dining Week)
á 195,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »

Normalpris: 295 kr.

Din pris: 195 kr.

Besparelse: 34%

Adresse: Christian Langes Plads 3, 2450 Kbh. SV

Indløsningsperiode: Tirsdage, onsdage og torsdage fra uge 3 til og med uge 13. (dog ikke i uge 7).

Booking af bord: Book bord i restauranten på forhånd via dette link: https://book.easytablebooking.com/book/?id=c79a3&lang=auto. Skriv "TREAT" i kommentarfeltet ved booking.

Menuen kan tilpasses pescetarisk ved forespørgsel, dog ikke vegansk eller vegetarisk. Hvis der ønskes en pescetar menu skriv da "TREAT PESCETAR" i kommentarfeltet ved booking.

Frevisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig.

Betingelser:
Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom. Vi anbefaler, at du bestiller dit bord i god tid for at undgå travlhed.