Tyremor Bag Tremmer!

Præsenteres af Slowburn Brewing Co-op

Stjernekokken Thilde Gilling Andersen aka. Tyremor og Bryggeriet Slowburn Brewing Co-op inviterer til
smørrebrødsgilde i det tidligere Vridsløselille fængsel!
Kom med til bords når kokkenes Enfant Terrible gæster mikrobryggeriet Slowburn i deres nye bryggeri og bar i det ikoniske fængsel bl.a kendt fra Olsenbanden-filmene.
Vi byder på en mindeværdig pinsefrokost ved langbord i fængselsgården der nu er bygget om til bryggeriets hyggelige Biergarten.
Thilde Gilling Andersen er kendt for sin innovative tilgang til smørrebrød, både i Danmark og i udlandet. I Danmark har Thilde været inde over flere åbninger i hovedstaden, blandt andet Norrlyst, Restaurant Carl Nielsen og Kompasset. I udlandet har hun som eneste dansker opnået en michelinstjerne med smørrebrød på kortet.
Menuen består af tre serveringer parret til perfektion med Slowburns lækre øl direkte fra tanken samt økologisk snaps fra Snaps Bornholm brygget på stolte traditioner tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne.

Praktisk info

Hvor: Slowburn Brewing Co-op, Fængselsvej 43, 2620 Albertslund

Hvornår: 1. Pinsedag 28/5 & 2. Pinsedag 29/5 

Baren er åben efter arrangementet

Pris ex. gebyr : 585,- 

Alkoholfri parring er muligt

Allergener/Præferencer : Grundet menuens sammensætning fraviges der ikke fra denne.

Billetterne kan ikke refunderes.

info@slowburn.coop
+45 42508240


Om Slowburn og Porten

Slowburn brygger øl i det nye kulturelle samlingspunkt "Porten Vridsløse" inden for de ikoniske mure i det tidligere Vridsløselille Statsfængsel.
Slowburn er et ambitiøst bryggeri når det kommer til kvaliteten af øllet og elsker især at brygge West Coast IPA, pilsner, mørkt øl og vildgærede sours. Øllene er balancerede, fulde af smag og man har altid lyst til én til!
Bryggeriet er desuden uafhængigt og drevet som et arbejder-ejet kooperativ.

Porten, Vridsløse er et nyt, levende samlingspunkt for iværksætteri, kreativitet og fællesskab i Albertslund, hvor rammerne udgøres af det tidligere Vridsløselille Statsfængsels historiske bygninger og pladsen omkring fængslets ikoniske, grønne port. Her vil man afhængigt af Portens aktører kunne finde eksempelvis café, galleri, værksted, museum, lokal mikroproduktion, markedsdage, koncerter, pop-up restauranter og meget mere. 2 min. fra Albertslund Station, 20 min. fra Københavns Hovedbanegård.Adresse: Slowburn Taproom, Fængselsvej 43, 2620 Albertslund

Læs mere på: https://www.facebook.com/events/150591957664550
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.