Unik madoplevelse med morgendagens stjerner

Præsenteres af Hotel- og Restaurantskolen

Denne middag er en mulighed for at møde en håndfuld af restaurationsbranchens unge talenter, og få et kig ind på Hotel- og Restaurantskolen. På konkurrenceholdet træner dedikerede kokke- og tjenerelever frem mod årets elevkonkurrencer, og tilbyder nu en middag, hvor de viser nogle af de idéer, de arbejder med.

Menuen er udarbejdet af skolens elever med sparring fra de to topkokke Thomas Herman og Yves Le Lay, som også har trænet med eleverne forud for middagen, og er med i køkkenet på denne aften.

Middagen afholdes indendørs i skolens restaurant "Bistroen"

Din vært 
Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality:

Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse.

Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.

Instagram
Facebook
Hjemmeside

Kartofler i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2023 er kartoflen og derfor får den under overskriften Kartoffelkram en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre den ydmyge knold sexet igen.

Kartoflen er nemlig fuld af smag, billig, den mætter, strutter af virilitet og er god for både krop og klima - og så vokser den overalt i vores jord. Se alle madevents med kartoflen i fokus her og køb årets kartoffelplakat af Pine Cone Project her.

Kartoffelkram er støttet af Kartoffelafgiftsfonden.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr


Menu

Snacks
Gaufrettes/chips af forskellige kartoffeltyper serveret med aioli

Kartoffelcroutoner med syltede svampe og trøffelmayonnaise

1.servering
’Kartoffelmad’ med bakskuld, østers-emulsion og tang

2.servering
Consommé på kartoffelskræller serveret med jomfruhummer, syltede kartofler samt urter og jomfruhummerolie

3.servering
Farseret lammeryg, Pommes boulangère, kartoffelsifon med ost, pommes pailles og lamme jus

4.servering
’Kartoffelkage’ med flamberede røde bær

inkl. vinmenu/alkoholfrit alternativ og vand.



Adresse: Hotel- og Restaurantskolen, Kjeldsgaardsvej 1, Bistroen, 2500 Valby

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.