Urban Eco Resort økologisk middagsevent

Præsenteres af Bryggen Guldsmeden Hotel - Sole Factory

Med ryggen til Bryggen men med den fantastiske Fælled som genbo ligger Bryggen Guldsmeden, som en velbevaret hemmelighed for mange Københavnere.

Den hemmelighed vil vi nu rigtig gerne dele med København, og vi arrangerer derfor i forbindelse med Copenhagen Cooking en middag i vores fantastiske gårdhave.

Nogle vil måske kende Guldsmeden hotellerne – der er hele 5 i København - men det er måske ikke alle der ved, at vi siden den spæde start i 1999 har haft både økologi og bæredygtighed som en del af vores grundvilkår.

Vi vil derfor denne aften, som noget særligt, åbne selve hotellet for ikke-overnattende gæster, og vise nogle af de ideer og tiltag vi har taget for at løfte vores del af ansvaret for vores fælles fremtid.

Din vært
Bryggen Guldsmeden er vores Urban Eco Resort, som ligger i det livlige Islands Brygge-kvarter i København. Beliggenheden, kun få øjeblikke fra Islands Brygges metrostation og den pulserende havnefront, er ubestridelig.

Hotellets oprindelse som skomager sole factory tilfører det en unik historisk charme, der beriger den luksuriøse atmosfære. Denne historie blander sig problemfrit med en varm balinesisk atmosfære og tilbyder gæsterne et enestående tilflugtssted i hjertet af byen.

I tilfælde af regn...
Arrangementet er udendørs i vores gårdhave, men i tilfælde af dårligt vejr, rykker vi indenfor i vores restaurant.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.



Adresse: Bryggen Gullfossgade 4, 2300 København S

MENU

Forret
Braiserede artiskokker i hvidvin og olivenolie

Hovedret
Oksehale-fyldt Savojkål og grøntsager

Dessert
Hindbærtærte med vaniljeis

Hele menuen er naturligvis baseret på økologiske råvarer

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.