Urtetur ved Svendborg

Præsenteres af Wildfooding

Urtetur med Wildfooding

Foråret er kommet, og der er så meget vild mad at finde derude.

Vil du også lære at bruge det vilde i dit køkken?
Kom på tur med en professionel sanker Thomas Laursen/Wildfooding, som tager dig med ud i naturen og viser, at der er vild mad overalt. 
Med små 40 års erfaring og et katalog af anekdoter om alt det vilde, er der garanti for lærdom og masser af inspiration. 
Du kommer til at høre om alt (well, så meget der kan nås) det man kan med urter, tang, svampe, frugt og bær i køkkenet.

Vi går langs strand, i skov og åbent land, hvor Thomas giver nyttige tricks og deler sin viden til at finde dejlig, vild mad og fortæller, hvordan du kan bruge det i dit køkken. 
Tag pose, saks/kniv med og kom hjem med naturens vilde mad.

Mødested:
Christiansminde is og og minigolf,  Christiansmindevej 20 E, 5700 Svendborg

Vi går i ca 2 time og bevæger os ikke særligt langt omkring - vild mad er nemlig alle vegne!

Klæd dig på efter vejret og tag fornuftigt fodtøj på – men gummistøvler burde ikke være nødvendigt?

Efter turen har du mulighed for at købe Thomas nye bog “Den lille vilde”, hans bestseller sankebog “Vild - naturen ind i køkkenet”, samt “Vild mad i køkkenet”.

Læs evt. mere om Thomas og vilde urter på Wildfooding.dk eller på Wildfoodings Facebook eller Instagram side.

Thomas Laursen blev først kendt i det danske land som Nomas myremand, men har siden slået sit navn fast som professionel urtesamler. Thomas kender Danmarks natur som sin egen bukselomme og driver virksomheden Wildfooding, hvorfra han leverer vilde urter til de danske toprestauranter som Alchemist, Geranium, Noma, Amass, m.fl. Thomas' hjerte banker for formidling af den vilde natur. Når han ikke selv bevæger sig rundt ude i naturen, deltager han i alle tænkelige projekter omkring mad og udfører konsulentopgaver og indgår i samarbejder med mange forskellige fødevareproducenter, restauranter, organisationer mfl. Thomas Laursen er også scenevant i medierne. I en periode var han kok på morgen-tv, ligesom han har medvirket i programmet 'Gourmet i Vildmarken' på DR2 samt DRs programserie 'Smagen af Danmark', hvor han sammen med Master Fatman rejser rundt i landet og undersøger den vilde og den dyrkede smag i Danmark. Thomas har også i haft programmet Grønthøstermetoden på Radio 24/7, hvor lytteren tages med ud på sanketur - netop nu er han aktuel med Podcasten Søn af alt der gror på Talktown i samarbejde med Euroman.

 



Adresse: Christiansmindevej 20 E, 5700 Svendborg

Læs mere på: www.wildfooding.dk
mandag 24. maj. 2021 kl. 12:00 - 14:00
Billet til urtetur i Svendborg - pinsedag.
á 300,00 kr.
+ 22,50 kr.