I U-Turn, et behandlingstilbud til unge med rusmiddelproblemer, har de unge skrevet digte på vinduerne om at være i behandling for rusmiddelproblemer, om livet og om deres drømme. Den 19. april kan du komme med til en særlig aften i intime rammer, når U-Turn inviterer til middag i deres lokaler i Studiestræde midt i København.
Middagen serveres ved et langbord i husets hjerte; køkkenet, mens kok Asker Baekgaard Kjeldsen og daglig leder Mette Clausen fortæller om dagligdagen i U-Turn.
I U-Turn kommer teenagere og unge under 25 år og deres familier for at få behandling og rådgivning. Sideløbende med rusmiddelbehandlingen tilbyder U-Turn forskellige aktivitetsgrupper for de unge. Der er fx en havegruppe, en sportsgruppe, et musikfællesskab og en skrivegruppe, der har dekoreret ruderne ud til Studiestræde med håndskrevne digte.
I U-Turn er køkkenet mere end bare et sted, der laves mad. Her sørger kok Asker Baekgaard Kjeldsen for, at der dufter trygt og hjemligt af bagværk. Og de unge ved, at de altid kan kigge forbi og ønske en livret til menuen, hjælpe med at hakke og snitte eller bare sludre lidt over en gryde, der bobler.
Velkommen i U-Turn!
Menu
Asker Baekgaard Kjeldsen serverer et udvalg af de unges livretter, der passer til sæsonen.
Aftenens program
Arrangementet starter 17.30 og varer to timer med middag og indslag undervejs.
Kl. 17. 30 - Ankomst og velkomst
Kl. 18.00 - Middag ved langborde
Kl. 19.30 - Tak for i aften
Om U-Turn
U-turn er et anonymt rådgivningstilbud til unge med rusmiddelproblemer. Huset tilbyder anonym rådgivning behandling og forskellige aktiviteter, der supplerer behandlingen.
Arrangementet er en del af Spis med i vores køkkener, en madfestival i Københavns Kommune, hvor du inviteres til at spise med i nogle af byens 1027 offentlige køkkener.
Festivalen foregår 17. – 28. april, hvor alt fra vuggestuer til plejehjem åbner dørene, så du kan smage på Københavns Kommunes ambitiøse Mad- og Måltidsstrategi.
København står nemlig for bæredygtige måltider, der forener sundhed, velsmag og ansvar for klimaet. Det kan smages i de 70.000 måltider, der hver dag serveres i skoler, daginstitutioner, plejehjem, sociale tilbud og bosteder, kulturhuse, idrætsanlæg, medarbejderkantiner m.m. i Københavns Kommune.