Værdibevis til The Grand Café

Præsenteres af The Grand Café

BLACK FRIDAY:
VÆRDIBEVIS TIL EN VÆRDI AF 500 KR. TIL 300 KR. - SPAR 40%
Værdibevis The Grand Café i Sønderborg

Black Friday pris 300 kr. + billetgebyr
Normalpris 500 kr.

The Grand Café kunne have ligget på Rådhustorvet i Sønderborg for evigt. Her emmer det af tradition, kvalitet og klassiske dyder. Vi sætter pris på det klassiske frem for det flygtige, oftest er grunden til noget bliver en klassiker ganske simpelt at det er virkeligt godt. I køkkenet reagerer lysten og troen på at hjemmelavet er bedst, og råvarer der er lavet med kærlighed og respekt nu engang er de bedste.

Med et værdibevis kan du slå dig løs i vores menukort og spise for 500 kr. - og kun betale 300 kr. De bestemmer selv hvor mange værdibeviser du vil købe og hvad du vil have fra menukortet, både mad og drikke kan frit vælges.

 

Om Værdibeviset

Værdibeviset er gyldigt fra 18. januar til 31. marts 2023 hos The Grand Café i Sønderborg.
Værdibeviset refunderes ikke og kan ikke ombyttes til kontanter, bruges til online køb eller i forbindelse med andre rabatter og specialtilbud.

 

Mange flere Black Friday tilbud på spiseoplevelser!

Der er mange flere Black friday tilbud på spiseoplevelser i København & Sønderborg på blandt andet Yaffa, Mattone, The Shrimp, Fattys, Bistr Grand Mere, tivoli Food Hall og mange flere...

Se flere tilbud herAdresse: Rådhustorvet 8, 6400 Sønderborg

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »