TREAT: Værdibevis til Tivoli food hall

Præsenteres af Holy Food

VÆRDIBEVIS TIL EN VÆRDI AF 200 KR. TIL 100 KR. - SPAR 50%
Værdibevis til Holy Foods fire steder i Tivoli Food Hall.

Pris: 100 kr. + billetgebyr
Normalpris 200 kr. + billetgebyr

Nu kan du få det hele for det halve hos Holy Foods fire steder i Tivoli Food Hall. Det er ganske simpelt, køb et værdibevis for 100 kr. og køb for 200 kr. i en af de fire madboder. Du kan få alt lige fra muslinger, til sunde salater, kage og flæskestegssandwich.

Du må købe så mange værdibeviser du vil og spise og drikke lige det du vil fra menukoret på de disse fire steder:

French Market
En lille bid af Frankrig og et glas vin i baren. Køkkenet byder på klassiske franske brasserieretter som tartare de bouef, salade chevre chaud og creme brulée. Her kan man for en stund føle sig hensat til Paris, Lyon eller Nice. Menuen og vinkortet er enkelt, men godt, og ved komfuret er der, som altid, masser af varme og kærlighed

Crispy Greens
Hos Crispy Greens er fokus på den gode smag. Vores salater og bowls er baseret på lokale, danske råvarer, og helst økologiske, hvis muligt. Vi elsker grøntsager, og i vores salatbar kan du finde kål i alle afskygninger, bagte rodfrugter, rå revne rødbeder, quinoa, masser af friske krydderurter, samt alt grønt der er i sæson. 

Københavner Grillen
Der er døbt retro fra før der var noget der hed “street food”, “fastfood” og “burger”. Her kan du få en ristet pølse, en hotdog eller en bøfsandwich - naturligvis med en Cocio til! Alt sammen lavet med stor kærlighed til den danske grillbarskultur, som mange husker den fra 70’erne og 80’erne, men med væsentligt bedre råvarer end dengang.

Le Petit Paris
Hos Le Petit Paris føles det næsten som at være i byernes by, Paris. Montrerne er fyldt med baguettes, grillede surdejssandwich, hindbærtærter, citrontærter, macarons og éclaires. Kaffemaskinen snurrer i baggrunden og den ene café au lait efter den anden ryger over disken. Hos Le Petit Paris, kan man tage sig en hurtig snack, et billigt måltid, eller en god kop kaffe med kage.

Om værdibeviset
Værdibeviset er gyldigt fra 26. januar til 30. marts 2023 i de fire nævnte steder i Tivoli Food Hall (French Market, Crispy Greens, Københavner Grillen, Le Petit Paris).
Værdibeviset refunderes ikke og kan ikke ombyttes til kontanter, bruges til online køb eller i forbindelse med andre rabatter og specialtilbud.Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

INDLØSNINGSPERIODE
Gælder alle dage til og med d. 30/3-23

FREMVIS BILLET
Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i butikken, så stregkoden er synlig.

ADRESSE
Tivoli Food Hall, Bernstorffsgade 3, 1577 København

BETINGELSER
Der er et begrænset antal værdibeviser til salg. 

Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom.