Værdibevis til Tivoli Food Hall

Præsenteres af Holy Food i Tivoli Foodhall

BLACK FRIDAY:
VÆRDIBEVIS TIL EN VÆRDI AF 200 KR. TIL 100 KR. - SPAR 50%
Værdibevis til Holy Foods fire steder i Tivoli Food Hall.

Black Friday pris 100 kr. + billetgebyr
Normalpris 200 kr.

Nu kan du får det hele for det halve hos Holy Foods fire steder i Tivoli Food Hall. Det er ganske simpelt, køb en værdibevis for 100 kr. og køb for 200 kr. i en af de fire madboder. Du kan få alt lige fra muslinger, til sunde salater, kage og flæskestegs sandwich.

Du må købe så mange værdibeviser du vil og spise og drikke lige det du vil fra menukoret på de disse fire steder:

French market

En lille bid af Frankrig og et glas vin i baren. Køkkenet byder på klassiske franske brasserieretter som tartare de bouef, salade chevre chaud og creme brulée. Her kan man for en stund føler sig hensat til Paris, Lyon eller Nice. Menuen og vinkortet er enkelt, men godt, og ved komfuret er der, som altid, masser af varme og kærlighed

Crispy Greens

Hos Crispy Greens er fokus på dvner en gode smag. Vores salater og bowls er baseret på lokale, danske råvarer, og helst økologiske, hvis muligt. Vi elsker grøntsager, og i vores salatbar kan du finde kål i alle afskygninger, bagte rodfrugter, rå revne rødbeder, quinoa, masser af friske krydderurter, samt alt grønt der er i sæson. 

Københavner Grillen

Der er døbt retro fra før der var noget der hed “street food”, “fastfood” og “burger”. Her kan du få en ristet pølse, en hotdog eller en bøfsandwich naturligvis med en Cocio til! Alt sammen lavet med stor kærlighed til den danske grillbarskultur, som mange husker den fra 70’erne og 80’erne, men med væsentligt bedre råvarer end dengang.

Le Petit Paris

Hos  Le Petit Paris føles det næsten som at være i byernes by, Paris. Montrerne er fyldt med baguettes, grillede surdejssandwich, hindbærtærter, citrontærter, macarons og éclaires. Kaffemaskinen snurrer i baggrunden og den ene café au lait efter den anden ryger over disken. Hos Le Petit Paris, kan man tage sig en hurtig snack, et billigt måltid, eller en god kop kaffe med kage.


Om Værdibeviset

Værdibeviset er gyldigt fra 2. januar til 30. marts 2023 i de fire nævnte steder i Tivoli Food Hall (French Market, Crispy Greens, Københavner Grillen, Le Petit Paris).
Værdibeviset refunderes ikke og kan ikke ombyttes til kontanter, bruges til online køb og i forbindelse med andre rabatter og specialtilbud.

 

 

 


Mange flere Black Friday tilbud på spiseoplevelser!

Der er mange flere Black friday tilbud på spiseoplevelser i København & Sønderborg på blandt andet Yaffa, Mattone, The Shrimp, Fattys, Bistr Grand Mere, tivoli Food Hall og mange flere...

Se flere tilbud herAdresse: Bernstorffsgade 3, 1577 København

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »