Økologien fylder i klimadebatten, i indkøbskurven og på menukortet – men hvor langt er vi egentlig nået? Hvad bremser udviklingen, og hvor spirer fremtiden?
Økologien har i årtier været et pejlemærke for ansvarlighed og kvalitet – men midt i stigende priser, grøn omstilling og forandrede forbrugsvaner er det tid til at tage temperaturen på økologien anno 2025.
I denne aktuelle debat zoomer vi ind på økologiens status – fra mark til Michelin – og stiller skarpt på både ambitioner og benspænd. Hvad betyder økologi i praksis, når man står midt i supermarkedets køledisk, i restaurantens travle køkken eller ude på den økologiske gård?
Moderator: Trine Krebs
Landkvinde, grøn chef i FOOD og uddannet husholdningslærerinde.
Nick Curtin
Køkkenchef og medejer af den anmelderroste Michelin-restaurant Alouette i København.
Richo Boss
Kædedirektør for MENY, en af Danmarks største dagligvarekæder.
Hans Erik Jørgensen
Økologisk landmand og formand for økologisektionen i Landbrug & Fødevarer.
Rasmus Prehn
Direktør i Økologisk Landsforening og tidligere fødevareminister.
Julia Lahme
TrendForsker, forfatter, direktør i Lahme Kommunikation og har en Cand. Mag. i Europæisk Etnologi, og står bag Lahme Kommunikations trendforskning og forbrugerindsigter, som de leverer til danske og internationale virksomheder.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev