Vild Middag i Kongelunden

Præsenteres af Wildfooding plus David De Silva

Vild middag i naturen med Wildfooding og David De Silva .

Arrangementet er støttet af Vores Natur.

Kom med på tur og vær med til at lave en dejlig vild middag under de langsomt dalende blade.

At bruge naturens mange dejlige ingredienser er noget vi alle kan gøre. Der er så meget vild mad derude, men måske har du brug for en lille håndsrækning til at komme i gang. Vi er sidst på året, men der er stadig lidt at supplere med fra det vilde. På denne tur får du en god introduktion til at lære vilde ingredienser at kende samt gode råd til hvad det i det hele taget går ud på med den vilde mad! Vi går i området i ca 1,5 time og samler ind til middagen.

Vi bevæger os rundt og samler det som er i sæson lige nu, mens den kyndige vejleder Thomas (aka Wildfooding) fortæller og forklarer. Thomas har mange års erfaring med at formidle vild mad og er til daglig professionel urtesamler for nogle af de bedste restauranter i verden, men samtidig også oprindeligt skolelærer – den bedste kombination!

Det indsamlede tager vi med tilbage til et simpelt køkken-setup, hvor David venter. David har mange års erfaring fra nogle af Danmarks bedste restauranter, samt sin egen. Derudover har David de sidste år dyrket sin sit srilankanske ophav gennem sit firma Kandy Spices og diverse events. Sammen (under covid-sikre forhold) hjælpes vi ad med at rengøre de vilde urter, bær og frugt. Herefter bliver du gæst ved i det vilde, hvor du, nu som gæst sætter dig ned og og spiser en middag bestående af noget købt, dyrket, gemt vildt, friskt vildt - noget nordisk og noget srilankansk. Det vil blive til en middag med fisk, korn, mejeriprodukter – ingen firbenede dyr. Middagen består af 3-4 serveringer i alt plus det løse.

Vi spiser af bæredygtigt engangsservice og der vil være mulighed for at tilkøbe drikkevarer til maden til rimelige priser.
Arrangementet gennemføres uanset vejr, så klæd dig på efter forholdene.
Arrangementet forventes at vare mellem 3-4 timer.
Medbring passende tøj (varmt) , en urtekniv eller saks samt en vandflaske.
Det koster 185,- plus billetgebyr at deltage – billetter finder du på Madbillet.dk
Læs mere om Thomas på Wildfooding.dk eller læs på Instagram eller Facebook – Wildfooding.
Læs mere om David på https://www.kandyspices.com/ eller på facebook eller Instagram david_de_silva
Læs mere om Vores natur på voresnatur.dk

David er født i Danmark af en dansk mor og srilankansk far, og har en stor passion for chili og krydderier. David stiftede i 2016 firmaet KANDY SPICES, som importerer økologiske krydderier fra Sri Lanka og producerer chili-saucer. Derudover arbejder David som fast TV-kok på Go’ Morgen Danmark på TV2 og med Opskriftudvikling og rådgivning for restauranter samt kokkeskoler for private og firmaer. David er uddannet kok i 2004 fra Kong Hans Kælder og Henne Kirkeby Kro. I perioden 2007-2015 drev han Davids Bistro på Østerbro i København, en fransk inspireret restaurant med fokus på gode råvarer og det klassiske kokke håndværk.

Adresse: Vi mødes på Sydvestpyntens parkering, Kalvebodvej 272, 2791 Dragør . Mad-delen foregår på en plads ved Collins Alle.

Læs mere på: www.wildfooding.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.