Vilde Cocktails med Wildfooding

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Lær at lave vilde drinks med urter som kvan, skovmærke, mjødurt, røllike, gråbynke, roser, skivekamille, sumak, douglasgran, japansk pileurt i frisk og tørret form.

Thomas Laursen, der har samlet vilde urter det meste af sit liv, præsenterer urter og fortæller om sine erfaringer med vilde urter i drinks.

Thomas medbringer infusioner i alkohol, friske urter og bær, der shakes og blandes til lækre drinks som serveres på is. Vi laver en bitter, en sødlig og en frisk cocktail, som vi naturligvis nyder sammen.

Thomas er ikke bartender, men ekspert i spiselige (og drikkelige) vilde planter og vil vise sine måder at lave lækre drinks på med en vild tilgang.

Forvent at gå fra arrangementet lettere opløftet.



Adresse: Festivalcentrum - Udestuen, Israels Plads, 1361 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.