Vildmed Bindingsværket

Præsenteres af Vildmedvin X Crazy D.events

Kære Livsnydere og Vinelskere

Efter at have modtaget stor omtale i både Aarhus-Stiftstidende  og Jyllands-Posten for vores ekstraordinære madoplevelser og enestående service, er vi beærede over at kunne invitere jer til en eksklusiv vinaften, der sætter jeres mund vand og vækker jeres indre livsnyder. 

Beliggende i de maleriske jyske landskaber, kun 10 minutter fra Aarhus Lufthavn og 30 minutter fra Århus, er Bindingsværket blevet et tilflugtssted for dem, der søger unikke smagsoplevelser i autentiske omgivelser. I hjertet af Djursland.

I forkæles med:

En læskende velkomst, 5-retters menu nøje udvalgt til at ledsage vores spændende vinsmagning af 7-8 vine. Vi afrunder aftenen med petitfours, kaffe & avec. 

Billetter kan købes på Her

Ungå transaktions gebyr!

Book direkte hos restauranten på:

kontakt@restaurantbindingsvaerket.dk / + 45 40 60 80 59

Da vi ønsker at skabe en intim og personlig stemning, er antallet af pladser til denne særlige begivenhed begrænset. Vi opfordrer jer derfor til at reservere jeres plads hurtigst muligt for at sikre jer en plads.

Ønsker I at forlænge jeres oplevelse, tilbyder vi også mulighed for at booke et ophold til en god pris på stedet, men bemærk, at pladserne er begrænsede.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en aften fyldt med smag og hyggelige stunder.

Kærlig hilsen

Natalia & MikkelAdresse: Enggyden 2

Læs mere på: https://restaurantbindingsvaerket.dk/events/hvidvins-smagning-og-6-retters-menu/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.