Vin & Pizza

Præsenteres af Barfod Vin og l'Ossatura

Aldeles uformel langbordsspisning! 
L'Ossatura (Johannes og Jeppe) bager himmelske Napolitanske pizzaer , som kommer på bordet til deling løbende som de bliver bagt.
Barfod står for vinbaren med velafkølede koldklimavine fra Røsnæs.

Pizza ad libitum kr. 185,-/person
Vin købes ved siden af.

L'ossatura bager pizzaer efter de traditionelle napolitanske forskrifter. Resultatet er en svulmende, vulkansk kærlighedserklæring, der smelter mel, vand, salt, tomat og bøffelmælksmozzarella uforglemmeligt sammen til et stykke af himlen og helvede; gennem kontrol og kaos, fornuft og vanvid. Minimalisme og maksimalisme på samme tid. 
Alle råvarer er specialimporteret fra Campania, og alle metoder er i henhold til Associazione Verace Pizza Napoletana's doktriner for den stenovnsbagte napolitanske pizza. 
Bag L'ossatura står Johannes Gammelby fra Kalundborg, og Jeppe Lindgren fra København, begge garvede punk- og jazzmusikere på den danske og europæiske musikscene. Blandt andet har de sammen haft orkesteret I Am Bones, deraf navnet, L'ossatura , som betyder knoglen på italiensk. Det handler om at nå ind til det essentielle; i musikken, i pizzabagningen. Som med musikken drejer L'ossatura sig om have ild i blodet, øjnene og hænderne - og at give det videre.

 Adresse: Barfod Vin, Røsnæsvej 437, 4400 Kalundborg

Læs mere på: https://barfodvin.dk/arrangementer.html
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.