Vinbondens frokost

Præsenteres af Vesterhave Vingaard og Juhls Madhåndværk

Smagning af fem danske, økologiske vine fra Vesterhave Vingaard med en smagemenu af sæsonens råvarer.

Jesper fra Vesterhave Vingaard vil fortælle om produktion af dansk vin og hans rejse med at blive en af landets største vinproducenter.

Kok Charlotte Juhl fra Juhls Madhåndværk har sammensat en  menu bestående af små retter, som passer til sæsonen og området. Her vil også være plads til råvildt og vilde urter, som binder hele den lokale historie sammen.

Menu:

  • Kold, grøn aspargessuppe med dild
    Dertil serveres vingårdens 2023 Orange vin - hvidvinstype af Solaris druen - økologisk
  • Maskeret blomkål med persille-mayo og rejer
    Dertil serveres vingårdens 2022 Boble Lagune - rosévin af druerne Rondo og Bolero - økologisk
  • Varm røget fasan bryst med smørstegt strandbede
    Dertil serveres vingårdens 2023 Røde Lagune, 13% - rødvin af druen Rondo - økologisk
  • Rådyrfilet med vilde urter og jordbær
    Dertil serveres vingårdens 2021 Blå Lagune, 14% - rødvin af druen Leon Millot - økologisk
  • Rabarber sorbet på knust makron med hvid chokoladeskum
    Dertil serveres vingårdens 2021, Æblemjød, af gårdens æblemost og honning

Hertil serveret hjemmebagt brød.



Adresse: Madens Folkemøde (Smagestuen), Søvej 10, 4930 Maribo

Læs mere på: https://www.madensfolkemode.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.