Vinklub Seaside

Præsenteres af Seaside Toldboden

Seasides vinklub  


Hos Seaside ved vi, at intet slår den perfekte kombination af vinoplevelser og hyggeligt samvær. Derfor har vi slået os sammen med Løgismose, en af Danmarks førende eksperter inden for vin, for at skabe en række arrangementer for alle vinelskere!


Hvad kan du forvente? 

Spændende vinsmagninger: Vores dygtige sommelier vil guide dig igennem en smagsrejse i verdens vinunivers. Hver vinsmagning vil have et unikt tema, der giver dig mulighed for at udforske forskellige vinregioner, druesorter og stilarter. Du vil lære mere om, hvordan man smager og bedømmer vin, og du vil garanteret opdage nye favoritter undervejs.


 Fem udsøgte vine: Som deltager får du mulighed for at smage fem forskellige vine, der er nøje udvalgt til hver smagning. Målet er at forkæle dine smagsløg og introducere dig til spændende nye vine, som du måske ikke har prøvet før.


Voucher på 25% til Løgismose: Som en ekstra bonus får du en voucher på 25% til Løgismose, som du kan bruge på et senere tidspunkt – og dermed fortsætte med at udforske Løgismose's imponerende udvalg af vin og gourmetprodukter.


Seasides Vinklub er både for de erfarne vinentusiaster og dig, der bare gerne vil lære mere om vinens verden. Helt særligt denne dag, vil en billet til arrangementet koste 150kr. Så skynd dig ind og få dig en plads, inden der er udsolgt. 

Vi glæder os til at se dig!


NB: Dette arrangement er kun for personer over 18 år. 

 

PRAKTISK INFO: 

- Henvend jer i indgangen når i ankommer 
- 1 fl. vand inkludreret 
- Egen mad og drikke må ikke medbringes og nydes 
- Restaurant med 7 forskellige køkkener Adresse: Nordre Toldbod 18-24 1259 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.