TIRSDAGSSMAGNING M. CHARCUTERIE: Kær drue har mange navne

Præsenteres af Vinnovice

Vidste du, at den samme vindrue kan have flere synonymer og kaldenavne afhængig af, hvor den kommer fra? 
Det skal nemlig ikke være nemt. Åbenbart. 

Tirsdag 4. april kan du komme med til vinsmagning: drueskæg, når vi sætter fokus på forskelligheder, karakteristika og udtryk i nogle af de samme druer, mens vi også undersøge, hvordan smag og duft har det med at ændre sig afhængig af, hvor druen kommer fra samt hvilke forhold den vokser i. Samtidig serverer vi charcuterie (forskellige pølser, tapanader, sylt etc.) kreeret af vores venner fra restaurant 20a - bare lige for at forvirre dine smagsløg fuldstændigt. 

Vinnovice er et passioneret hobbyprojekt med det primære formål at få flere til at give sig i kast med vinverdens finurligheder. 
Vi holder vinsmagninger for dem, der ved intet, dem der ved noget og alle dem, der gerne vil vide endnu mere og nu åbner vi op for intime smagninger i hyggelige lokaler på Ryesgade 7! 

Tag din(e) yndlings vinven(ner) under armen og kom med, når vi smager på sagerne og kaster om os med røverhistorier til en smagning, hvor der både er plads til at læne sig tilbage og tage store slurke og hjerterum til alverdens forundring, spørgsmål og nysgerrighed. 

Vi smager os igennem fem forskellige vine, mens vi taler om druer, områder, produktion, vinfremstilling, karakteristika, forskelligheder samt tips og tricks til sommerens lune vinaftener. 

Obs: Denne vinsmagning kan bookes af store og små grupper. Vi tillader os at udskyde og/eller aflyse, hvis der er mindre end otte deltager tilmeldt. 
Hvis dette er tilfældet, så bliver du kontaktet direkte og så kan billetten refunderes. Hvis du har købt billet og bliver forhindret i at deltage, så skal dette meddeles via mail: vinnovicedk@gmail.com eller sms +45 27201012 senest 48 timer inden arrangementets start. Adresse: Ryesgade 7, 2200 København N

Læs mere på: https://www.instagram.com/vinnovice/?hl=da
tirsdag 4. apr. 2023 kl. 18:00 - 20:00
VINSMAGNING: Drueskæg x Vinnovice
á 400,00 kr.
+ 30,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »