Vinsmagning: Loire/Anjou 1.0.1

Præsenteres af Malbeck vinbar

Vi starter oktober med en række vinsmagninger. Vi kalder dem 1.0.1 vinsmagninger, som dækker over intime smagninger med maksimalt 12 deltagere og af en times varighed med fire forskellige vine. Temaet varierer fra gang til gang og udover lidt nysgerrighed omkring vin kræves der ingen forudsætninger for at deltage. Tag dem enkeltvis, tag dem i forlængelse af hinanden eller tag dem alle. Prisen er 125 kr.

Smagningerne sigter efter at smage, beskrive og diskutere vinene idet vi kort kommer berører terminologien fra fagverden. Målet er bl.a. at ruste jer som vindrikkere til bedre at kunne kommunikere om vinen: hvad forstås ved høj syre, grove tanniner, stor krop, medium fylde og hvad menes med begreber som næse og mund, dybde, struktur etc.?

-----------------------------
Tirsdag d. 20. oktober kl. 18 står der Loire/Anjou 1.0.1. på programmet. Det bliver en introduktion til dette klassiske vinområde og dets vine, dets druer, udtryk, klima og geografi. Appellationen excellerer i at levere verdens bedste Chenin Blanc og Cabernet Franc vine, og vi kommer til at tale om druer, om pet’nat, botrytis, restsukker, ståltank, brugt eg og meget mere.

Ps. Alle smagninger har maks. 12 personers kapacitet. Tilmeld i gruppevis, hvis I vil sidde sammen. Alle myndighedskrav om afstand, sprit og siddepladser overholdes.

Adresse: Malbeck, Istedgade 61, 1650 Kbh V

Læs mere på: https://malbeck.dk/tastings-events/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223