Washoku - Japansk Madlavningskursus

Præsenteres af Kimura's Kitchen

Lær, hvor sjovt og enkelt det kan være at lave traditionelle japanske retter derhjemme i denne introduktion madlavningskursus. Washoku viser, hvad essensen af japansk madkultur er: delikat og balanceret, og den traditionelle japanske diæt er godt for krop og sind. Lav frisk dashi og miso-suppe fra bunden, grøntsags pickles, og lær, hvordan man laver den perfekte skål ris som en del af dette kursus. Derudover vil jeg vælge 2 hovedretter til jer, afhængigt af sæsonen.

Washoku er navnet på traditionelt japansk køkken, og det har udviklet sig i tusinder af år. Mange mennesker i Japan og over hele verden begynder at genopdage fordelene ved denne måde at spise på, med fokus på balance og at optimere den menneskelige krop. Washoku er grunden til, at japanerne lever det længste i verden. Hvorfor ikke tage et madkursus og lære, hvorfor den japanske diæt er baseret på antallet af vores tænder? Ichiju Sansai eller 'en suppe, tre retter' udgør kernen i denne måde at spise på, og jeg vil vise jer, hvordan I let kan nyde det derhjemme, startende med ris, supper og pickles, og et par sæsonbestemte hovedretter.

Priserne er 999kr pr. person alt inklusiv: ingredienser, drikke og forklæder.

Adresse: Prags Boulevard 50, 2300 Copenhagen

Læs mere på: https://www.kimuraskitchen.com
lørdag 1. feb. 2020 kl. 16:00 - 20:00
á 999,00 kr.
+ 26,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223