Waste not, want not

Præsenteres af The Caribbean Housewife x Tableau x Kitchen Collective

Kom og oplev Tableau skabe en spændende kunstinstallation til en række sociale og interaktive middagsbegivenheder lavet af The Caribbean Housewife. 

The Caribbean Housewife slår sig sammen med Tableau på Kitchen Collective, for at løse de væsentlige aspekter af madspild og bæredygtighed ved at bruge økologiske, sæsonbestemte og lokale landbrugsprodukter. Ved at bruge årstidens og lokale råvarer fuldt ud, sikrer vi at en cirkel er fuldendt, og der er intet madspild.

Tableau skaber en stedsspecifik kunstinstallation af sæsonbestemte, lokale frugt- og grøntplanter på forskellige vækststadier, leveret af Økoskabet og jordbruger Neel Seerup. De danske planter som tomat, agurk og courgette med levende grønne blade og smukke blomster er placeret i Kitchen Collective.

Installationen danner et 'nature morte'-inspireret kunstværk, der rækker ud over ren indretning eller ornamentik. Det er fuldt funktionelt og bruges til vores næring. Det fungerer som en spontan og improvisationsopgave for The Caribbean Housewife at lave en kreativ og dejlig plantebaseret middag. Det giver også gæsterne mulighed for at plukke de farverige frugter og grøntsager under middagsarrangementerne. Middagen består af fire retter og er (valgfrit) sammensat med danske økologiske vine fra Nina og Niels Fink - Vejrhøj Vingård.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.

 

Følg The Caribbean Housewife på - instagram eller facebook

Følg Tableau på - instagram

Følg Kitchen Collective på - instagram eller facebook

 

Foto af Agnes Saaby Thomsen


Menu

Ud fra installationen laver The Caribbean Housewife en spontan, kreativ og plantebaseret middag. Middagen består af fire retter og er (valgfrit) sammensat med danske økologiske vine fra Nina og Niels Fink - Vejrhøj Vingård.



Adresse: Kitchen Collective, Slagtehusgade 11A, 1715 København V

Læs mere på: https://thecaribbeanhousewife.com/

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Tirsdag Den. 23
tirsdag 23. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
4-retters middag
INKLUSIV 4 glas vinparring
á 700,00 kr.
+ 20,00 kr.
tirsdag 23. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
Early bird billet
Arrangement & 4 glas vinparring
á 650,00 kr.
+ 20,00 kr.
tirsdag 23. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
4-retters middag
EKSKLUSIV 4 glas vinparring
á 425,00 kr.
+ 20,00 kr.
Onsdag Den. 24
onsdag 24. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
4-retters middag
INKLUSIV 4 glas vinparring
á 700,00 kr.
+ 20,00 kr.
onsdag 24. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
Early bird billet
Arrangement & 4 glas vinparring
á 650,00 kr.
+ 20,00 kr.
onsdag 24. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
4-retters middag
EKSKLUSIV 4 glas vinparring
á 425,00 kr.
+ 20,00 kr.
Torsdag Den. 25
torsdag 25. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
4-retters middag
EKSKLUSIV 4 glas vinparring
á 700,00 kr.
+ 20,00 kr.
torsdag 25. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
Early bird billet
Arrangement & 4 glas vinparring
á 650,00 kr.
+ 20,00 kr.
torsdag 25. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
4-retters middag
EKSKLUSIV 4 glas vinparring
á 425,00 kr.
+ 20,00 kr.
Fredag Den. 26
fredag 26. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
4-retters middag
EKSKLUSIV 4 glas vinparring
á 700,00 kr.
+ 20,00 kr.
fredag 26. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
Early bird billet
Arrangement & 4 glas vinparring
á 650,00 kr.
+ 20,00 kr.
fredag 26. aug. 2022 kl. 18:00 - 22:00
4-retters middag
EKSKLUSIV 4 glas vinparring
á 425,00 kr.
+ 20,00 kr.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »