New make whiskey smagning

Præsenteres af Radius Distillery & MagasinMad&Vin

Fadloftet er taget i brug, og om et par år kan vi flaske vores første flasker Whisky, lavet af råvarer høstet udenfor vores dør, på Oremandsgaard gods. Smag på vores New Make, hør den fulde historie fra os der elsker whisky og få muligheden for at investere i en Whisky andel.

Radius Distillery laver moderne fortolkninger af London Dry med en minimalistisk tilgang til ingredienserne og smagsoplevelsen. Destilleriet kan du finde på godset Oremandsgaard i Præstø, hvor deres to sydtyske kobber-stills er centrum for de fleste aktiviteter. 

Der laves gin og dansk æblebrændevin med råvarer fra destilleriets egen æbleplantage og godsets økologiske høst. Holdet bag kedlerne har baggrund i medicinalforskning, og mens processerne er stramme og produktionen sat op som et laboratorium, så er horisonten bred og lysten til konstant at eksperimentere utrættelig. Derfor kan du, udover klassikerne, altid forvente at finde sæsonens nye gins, der i små oplag repræsenterer årstiden og naturens tilgængelighed.

 

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.Adresse: Magasin du Nord, Kgs. Nytorv 13, 1095 København K

Læs mere på: https://radiusdistillery.com/

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »