Torsdags Wine & Walk x Sommerballet på Ofelia Plads

Præsenteres af Copenhagen Insight

Kom med på Wine & Walk x Sommerballet, en stemningsfyldt Social Tour kombineret med en vinsmagning og Kongelig Sommerballet.


En Special Torsdags Wine & Walk i forbindelse med Kongelig Sommerballet på Ofelia Plads og masser af snak om ballet, dans og bevægelse i København. 

Torsdag d.20. juni kl.17.00 - 18.30 - Vi starter i Operaparken og slutter ved Ofelia Plads til Kongelige Sommerballet (Som starter kl.19).


Turen har som altid fokus på stemningen, højt humør og dans i Københavns Havn. Koblet med alt det spændende, som generelt sker i havnen, inklusiv Operaparken, Papir Island Pop-Up og Summer Dance. Samtidig med at vi har en lækker eftermiddag med kølig vin og mulighed for at fortsætte aftenen med Kongelig Sommerballet. 


Der vil være en omgang velsmagende cava, rosé og hvidvin fra Vinimondo på Christianshavn. Turen inkluderer 3 glas vin undervejs :-)

Wine & Walk starter ved indgangen til Operaparken (ved Væksthuset) og bevæger sig til Ofelia Plads. 


Kongelig Sommerballet skal ikke bare ses, det skal mærkes og nydes… At det tilmed smager godt, det er jo bare lækkert!Adresse: Operaparken, Indgangen ved Væksthuset, Ekvipagemestervej 18, 1438 København K

Læs mere på: https://www.copenhageninsight.com/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.