Wine Week en festlig uge i druernes tegn, der hylder alt det bedste ved vin og indbyder til samvær og fællesskab. I løbet af ti dage samles vinelskere fra nær og fjern for at fejre deres fælles passion og udforske mangfoldigheden af vine og deres unikke smage. Festivalen afholdes for første gang på forskellige restauranter og vinbarer over hele byen.
Til Wine Week vender vi traditionen om og lader vinen være udgangspunktet for menuen eller smagningen. Wine Week er mere end blot en ny gastronomisk festival - det er en hyldest til det gode liv - og du er inviteret.
MENUTYPER TIL WINE WEEK
Den Lille Tørst - 150 kr. inkl. gebyr
En let og varieret vinoplevelse, der passer til ethvert budget.
Vinmenuen - 400 kr. inkl. gebyr
En mere omfattende oplevelse med et bredere udvalg af vine og små retter, der supplerer smagene. Ideel til dem, der ønsker en dybere indlevelse i vinens verden.
Magnum Menu - 850 kr. inkl. gebyr
For de sande vinentusiaster. En luksuriøs menu med eksklusive vine og mad, der sikrer en uforglemmelig aften.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev