Winemakers Dinner med Domaine Michelot og Per hallundbæk på Grand Hotel i Odense
Præsenteres af Løgismose
Torsdag 25. oktober kl. 18.00 lægger Grand Hotel i Odense rammer om en aften hvor mad og vin går op i en højere enhed, når Per Hallundbæk gæster køkkenet og kreerer en 5-retters menu med nyfortolkning af klassikere fra Bourgogne til vinene fra Domaine Michelot. Nicolas Mestre fra Domaine Michelot gæster os ovenpå årets høst for at præsentere 2016-årgangen samt udvalgte ældre vine fra familiens historiske domaine i en af Bourgognes fineste hvidvinskommuner.
Domaine Michelot er en af hjørnestene i vores vinsortiment. Huset har været med næsten fra starten og er indbegrebet af familien Grønlykke’s store passion for Bourgogne.
Samarbejdet startede for 20 år siden, mens Jean-Francois Mestre havde ansvaret i kælderen. På god gammeldags manér er Jean-Francois og hustruen Chantal Michelots søn, Nicolas Mestre, nu også involveret i produktionen og det er første gang huset med Nicolas som repræsentant, gæster Danmark.
Michelots stil har altid været og er fortsat ultra-klassisk, og håndteringen af fadede er intet mindre end mesterlig. Vinene bliver omhyggeligt beskyttet mod ilt gennem hele vinificeringsprocessen, og de elegante aromaer i druerne fra de lavtydende vinstokke får aldrig lov til at gemme sig bag ved træet, sådan som det sker hos mange af de andre vinbønder i Meursault.
Menu:
Syltet pighvar med persillecreme og små porrer
Torsk med snegle ragout, peberbacon og bagt fennikel
Kanin med sennepcreme og glaskål
Gratineret and fra Dombes ”Bourguignon” med nye løg og karl johan aroma
Brie de Meaux med brioche, salater og trøffelvinaigrette
Det får du:
Kir Royale & Snacks
5–retters menu med tilhørende vine
Kaffe & sødt
Vand under middagen
Pris pr. person 995,- ekskl. bookinggebyr (25,-)
Adresse: Grand Hotel, Jernbanegade 18, 5000 Odense C