Få en helt special italiensk aften i selskab med vinmager og grevinde Ginevra og hendes flotte super-toscanere fra Tenuta di Ghizzano flankeret af otte retters italiensk dele-menu på The Market – Italian. The Market disker op med de hyggeligste retter fra det italienske køkken - fra smeltende burrata, cremet vitello tonnato og klassisk ravioli til grillet lam, frisk radicchio salat, lagret balsamico og andre lækre Toscana-specialiteter, der sender tankerne tilbage til sommerferier i Italien.
Aftenens økologiske Toscanavine fra Tenuta de Ghizzano præsenteres af vinmager og grevinde Ginevra Veneroso Peschiolini selv, som fortæller om sin vingård Tenuta di Ghizzano, der ligger i Toscana mellem Pisa og Firenze.
Grevinden er 26. generation af en vinfamilie. Hendes evner som vinmager, og utrættelige vilje til at sætte alt ind på at skabe topkvalitet, imponerer i årgang efter årgang. Tenuta de Ghizzanos økologiske vine belønnes næsten konsekvent med de eftertragtede tre fyldte glas (Tre Biccheri) i den italienske vinguide Gambero Rosso - senest topvinen Nambrot, som kun laves i begrænsede mængder.
På aftenen skal vi bl.a. smage Il Ghizzano Bianco - Toscana IGT - 2018, Il Ghizzano - Toscana IGT - 2014, Veneroso - Terre di Pisa DOC - 2015 og Nambrot - Terre di Pisa DOC - 2013.
MENU fra The Market Italian
Forret
Vitello Tonnato med hjertesalat, kapers & sur-sød peberfrugt
Burrata med spinat, tomat & basilikum
Råmarineret Tun med citrus emulsion, rødbede & bladselleri
Mellemret
Ravioli med kartoffel, argentinske rejer, radiser & estragon
Hovedret
Grillet Lam med stegt broccolini, lammesky samt tomat, squash & kapers
Radicchio med appelsin, sesam & lagret balsamico
Rosmarin kartofler med parmesan
Dessert
Vanilje-semifreddo med chokolade, amaretto & amarena kirsebær