Chiliolie er en af de mest alsidige smagsforstærkere, du kan have i dit køkken – og hvis du vil lære at lave din egen chiliolie fra bunden, er denne workshop til dig. Du kommer nemlig til at gå hele vejen fra ingredienser til færdig, smagfuld olie.
Derudover får du naturligvis også din hjemmelavede chiliolie med hjem, klar til at tage dine retter til næste niveau.
Brug olien til at løfte en skål ramen, toppe en risotto, give din avocadomad et kick eller dryppe den over din pizza – du vil med garanti opdage, at du tager chiliolien frem igen og igen for at give hver ret den sidste finish på både smag og udseende.
Dine værter
Plates er en platform, der formidler historier gennem mad med det formål at bygge bro mellem kreative og madentusiaster. Den henvender sig til dem, der har en interesse for mad i bred forstand – hvad enten det drejer sig om æstetik, smag eller blot historien bag. Plates fremhæver kreative aktører i madbranchen og tilbyder kreative konsulentydelser, såsom madoplevelser og events, der kombinerer æstetik og gastronomi.
Gastrotools er en dansk virksomhed, hvis mission er at give hjemmekokkene værktøjer til bedre madlavning - både gennem køkkenudstyr i professionel kvalitet samt gennem læring, opskrifter, inspiration og indsigter fra den professionelle verden.
thisisplates.com-gastrotools.dk
Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr.
Til workshoppen lærer du at lave din egen chiliolie, som du herefter får med hjem.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev