Yin yoga og brunch på Holberggaard

Præsenteres af Holberggård

Yin yoga er en blid og sanselig yogaform, hvor vi giver kroppens fascia og bindevæv kærlig opmærksomhed. 

I yinstillingerne bliver bindevævet stimuleret og derved hydreret. Når bindevævet er hydreret, kan kroppen bevæge sig mere optimalt.

Der er god tid til at tilpasse og justere stillingerne, så de kommer til at passe til lige præcis din krop. Tempoet er roligt og alle kan være med, uanset tidligere erfaring med yoga. 

 

Dagens program:

Kl. 10-11.30 yin yoga

Kl. 11.30-13 brunch

Efter brunch er du velkommen til at gå en tur i den flotte have eller måske har du vandreskoene med og går en tur ned til vandet eller i skoven. 

 

 

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med undervisningen, kan du ringe eller skrive til Laura på tlf. 29638372 eller laura@centerforvaekstogudvikling.dk

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på Holberggård.

 

???? Alle kan deltage, uanset tidligere erfaring med yoga. Der er yogamåtter og diverse props klar til dig, men hvis du har et yndlingstæppe eller andet, er du velkommen til at tage det med. 

???? Sørg for at møde, så vi kan starte til tiden. Hvis du bliver forsinket, bedes du give besked til Laura på tlf. 29638372. 

???? Deltagelse er på eget ansvar. Husk at gøre opmærksom på, hvis der er noget underviseren skal vide, inden vi starter.Adresse: Strandgårdsvej 8, 4760 Vordingborg

Læs mere på: https://www.holberggaard.dk/sundhed/sndags-yoga-p-holberggaard-d4x2n-6hyjn-p6agm-y27dz-tsg3r
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.