Yin yoga og brunch på Holberggaard

Præsenteres af Holberggård

Næring. 

Ro. 

Selvomsorg. 
Det er nøgleordene for yogasøndagene på Holberggård. 

Søndage med god mulighed for at gøre noget godt for dig. En dag med fokus på dig, og plads til dig, præcis som du er. Hvor du bare kan læne dig tilbage og nyde.
Yin yoga er en blid og sanselig yogaform, hvor vi giver kroppens fascia og bindevæv kærlig opmærksomhed. 

I yinstillingerne bliver bindevævet stimuleret og derved hydreret. Når bindevævet er hydreret, kan kroppen bevæge sig mere optimalt.

Der er god tid til at tilpasse og justere stillingerne, så de kommer til at passe til lige præcis din krop. Tempoet er roligt og alle kan være med, uanset tidligere erfaring med yoga. 

Dagens program

Kl. 10-11.30 yin yoga

Kl. 11.30-13 brunch

 

Efter brunch er du velkommen til at gå en tur i den flotte have eller måske har du vandreskoene med og går en tur ned til vandet eller i skoven. 

Prisen for brunch og yoga 350 kr.

 

Hvis du ikke vil, eller kan, deltage i yogadelen, er det muligt at booke en plads til vores brunch kl. 11.30

 

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med undervisningen, kan du ringe eller skrive til Laura på tlf. 29638372 eller laura@centerforvaekstogudvikling.dk

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på Holberggård.

* Alle kan deltage, uanset tidligere erfaring med yoga. Der er yogamåtter og diverse props klar til dig, men hvis du har et yndlingstæppe eller andet, er du velkommen til at tage det med. 

* Sørg for at møde, så vi kan starte til tiden. Hvis du bliver forsinket, bedes du give besked til Laura på tlf. 29638372. 

* Deltagelse er på eget ansvar. Husk at gøre opmærksom på, hvis der er noget underviseren skal vide, inden vi starter.

 

Om din underviser
Laura har en del yogalæreruddannelser bag sig. Og hun har undervist yoga siden 2017. 

Udover at formidle yogaen i de ugentlige klasser, underviser hun på workshops, retreats og er censor på yogalæreruddannelse. 

Laura: “Mit yogaeventyr startede i Aarhus i 2006.

Jeg blev hurtigt fascineret af hvad yoga kan, og bliver det stadig, nærmest dagligt. Både hos mig selv og deltagere på mine hold. Jeg glæder mig over og er dybt taknemlig, hver eneste gang jeg sætter mig på måtten og får lov at guide og dele yogaen. For mig handler yoga ikke så meget om at kunne nå sine tæer - mere om hvad man lærer på vej derned.”Adresse: Strandgårdsvej 8, 4760 Vordingborg

Læs mere på: https://www.holberggaard.dk/sundhed/sndags-yoga-p-holberggaard-d4x2n-6hyjn-ed3xa
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.