Morgenyoga & Grød

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

CopenhagenYoga søger for den perfekte start på din søndag med til morgenyoga på Festivalpladsen, efterfulgt af lækker morgenmad fra skønne Grød. Forkæl dig selv ved at sætte hverdagens stress på pause og fordyb dig i yoga og meditation, som giver en øget indre ro og styrke.

Vi starter morgenen ud med en times afslappende yoga og meditation under åben himmel, inden hele holdet af madglade yogaelskere bliver placeret i en solstråle på den store trappe på Israels Plads. Her serverer grødfolket deres poplære Ciagrød med udsigt til Festivalpladsen.

Formiddagens yogaunderviser er Lasse fra CopenhagenYoga. CopenhagenYoga har et smukt studie på Gammel Kongevej 43, hvor der undervises i et hav af drop-in Yoga til alle niveauer. Lasse er tidligere chef for gadefesterne på den københavnske festival Distortion, men har skiftet sin livsbane fuldstændig og underviser nu i yoga og meditation. Lasse har sammensat en fantastisk yogatime med plads til både øvede yogier og dig, der aldrig før har lavet yoga. Niveauet hos instruktøren er højt og alle kan føle sig sikre på at blive set, når Lasse underviser.

Undervisningen foregår på engelsk. Tag din egen yogamåtte med eller lån en af Copenhagen Cooking & Food Festival. Som en ekstra lille gave er alle deltagere til eventet garanteret en plads på Lasse efterfølgende yogahold hos CopenhagenYoga fredag d. 6 september 16.30-17.30 kvit og frit! Mere info om dette følger på dagen. 


Menu

Efter en times yoga & meditation serverer Grød deres lækre Chiagrød med frisk frugt på trappen med udsigt over hele festivalpladsenAdresse: Festivalpladsen (boldbanen) , , 1361 København K

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223