Københavns Burgerfest er tilbage! 

Glæd dig til tre velsmagende dage, når vi omdanner dele af Den Hvide Kødby, aka Flæsketorvet, til én stor burgerfestival.

Under Københavns Burgerfest kan du gå på smagsopdagelse i et vælg af forskellige burgere. Sammen med årets burgermestre byder vi nemlig på alt fra klassikeren til den grønne, den røget, den internationale, den med fisk eller fugl samt de helt kreative, der blandt andet er brunchinspireret. 

Sæt kryds i kalenderen 9. – 11. maj og tag dine venner med til tre dages burgerfest under åben himmel

 DET PRAKTISKE

Det er gratis at deltage i Københavns Burgerfest – alt, du skal gøre er at møde sulten op på Flæsketorvet, hvor burgerne i år er særligt udviklet til Burgerfesten. Her kan du købe poletter, som indløses til lækre burgere i årets burgerstande, men har du sat smagsløgene op efter én – eller flere af de unikke burgere, så læs lige med her. 

Nogle af burgerstandende er faste og er derfor repræsenteret alle dage, mens andre burgermestre besøger burgerfestens pop-up telte i et begrænset tidsrum – og indtil udsolgt. 

Derfor kan du som noget nyt i år købe burgeren i forsalg allerede nu, og selvom vi ikke kan garantere, at du slipper for at stå et lille øjeblik i kø med andre burgerentusiaster af den årsag, så er du sikret en burgeroplevelse udover det sædvanlige. 

Åbningstider:

Torsdag 9. maj. kl. 15.00 - 21.00

Fredag 10. maj. kl. 12.00 - 22.00

Lørdag 11. maj. kl. 11.00 - 22.00


.....