Mikkeller og Mielcke & Hurtigkarl: Fokus på øl
Præsenteres af Mikkeller og Mielcke & Hurtigkarl
Bryggeriet Mikkeller og restaurant Mielcke & Hurtigkarl disker op med unikke smagsoplevelser i februar måned.
Efter flere års tæt samarbejde omkring udviklingen af øl til mad, øl i mad og mad i øl er der nu blevet sammensat en hel menu, hvor det netop er samspillet mellem øl og mad, der er i centrum.
Der er blevet brygget og udviklet øl specielt til disse arrangementer og samtlige retter er tilberedt i samklang med det øl, de skal indtages med.
De 12 forskellige øl er såkaldte custom øl –dvs. øl der er lavet specielt til arrangementet, og derfor kun bliver serveret den 1. og 8. februar og aldrig igen.
Begge arrangementer afholdes i det historiske Paradehus i Frederiksberg Have.
Adresse: Paradehuset, Frederiksberg Have, Frederiksberg Runddel 1A, 2000 Frederiksberg.
Læs mere på:
www.mikkeller.dk/the-brewery