Køkkenchef Rasmus er den kreative sjæl bag vores menuer. Rasmus har erfaring fra både Danmark og udlandet, hvor meget af inspirationen til hans retter kommer fra.
Vi arbejder i sæsoner og med de allerbedste råvarer, fordi det smager bedst og giver mest mening. Det betyder blandt andet, at vi får fisk fra kystnært fiskeri og grøntsager fra små sjællandske gårde.
Til langbordsmiddagen serverer vi klassiske retter fra Espehus, som vi elsker, da der både er smag og godt håndværk bag. Retterne taler ind i det, vi gerne vil viderebringe på kroen – nemlig, god mad iblandet kreativitet og masser af kærlighed.
MENU
Grillet og røget laks med friskostcreme, syltede sennepsfrø, ørredrogn serveret med hjertesalat
Grillet grisenakke, urtesauce med urtesalat, grillet zuchini og gastric
Yuzutærte
En del af Det Længste Bord
Det Længste Bord er en begivenhed, hvor mennesker i alle aldre og fra alle samfundslag mødes over et måltid. På tværs af landet skaber vi den største langbordsmiddag nogensinde. Målet er, at alle kan deltage og bidrage. Vi ønsker, at det er muligt for alle fra skolebørn til borgmestre, fra plejehjemsbeboere til Michelin-kokke at være med og byde ind. Fællesskabet, samværet, den gode madoplevelse og begejstringen for at samles mange om en unik begivenhed er den drivende kraft. I 2025 dækker Brøndby, Faaborg og Svendborg op til Det Længste Bord.
Læs mere om Det Længste Bord